09 / 05 / 2024

izsu haberleri

izsu haberleri

Bugüne kadar birçok köyde sayaçları aylar sonra okuyup vatandaşlara binlerce liralık su faturaları çıkaran İZSU 'nun kent merkezinde bazı bölgelerdeki sayaçları da geç okuduğu öğrenildi.

İZSU Tire'ye arıtma tesisi yapacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 28. arıtma tesisini yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire'de kurmaya hazırlanıyor 66 bin kişiye hizmet verecek tesis, günde 11 bin 700 metreküp atık su arıtacak.

Arka arkaya indirim haberleri geliyor! Ayçiçek yağına bir indirimde A101'den yapıldı

Pandemi döneminden beri arka arkaya yapılan zamların ardından indirim haberleri de arka arkaya gelmeye başladı. Şimdi de Ayçiçek yağında büyük indirim A101'den yapıldı. A101 market zinciri ayçiçek yağında büyük indirim gerçekleştirdiğini ilan etti.

İnşaat sektörü indirim haberleri ile çalkalanıyor! İnşaat demir fiyatları dibe vurdu! Demir fiyatları ne kadar?

İnşaat demir fiyatları son zamanlarda üst üste gelen indirim haberleri çalkalanıyor. Bugün demir fiyatlarına yine 100 lira indirim geldi. 1 ton demir 15 bin 650 lira oldu. Peki demir fiyatları bugün ne kadar? İnce ve kalın inşaat demir fiyatları ne kadar? İşte 29 Nisan 2022 inşaat demir fiyatları

Sibel Can, oğluna ev aldığı hakkındaki haberleri yalanladı!

Ünlü sanatçı Sibel Can, oğlu Engincan Ural’a Galata’daki tarihi Doğan Apartmanı’ndan ev aldığı yönünde çıkan haberleri yalanladı.

Eylül ayında inşaat ve finans haberleri dikkat çekti!

Eylül ayında ekonomi haberleri arasında ikinci sırada yer alan finans sektöründe ise 9 bini aşkın haber yayınlandı.

Gayrimenkul Haberleri 2015 2.Çeyrek raporu yayınlandı!

DTZ Pamir & Soyuer firması tarafından Türkiye Gayrimenkul Pazarı hakkında hazırlanan “Gayrimenkul Haberleri 2015 2. Çeyrek” başlıklı araştırma raporu yayınlandı.

Nihat Zeybekçi 'yalı aldı' haberleri için hukuki yollara başvuracak!

Ekonomi Bakanı Zeybekci'nin avukatı Oymak: "Basın yoluyla hakaret ederek müvekkilimin kişilik haklarına saldıran kişiler hakkında her türlü hukuki ve cezai yollara başvuracağımızı ifade ediyoruz" dedi.

İZSU’dan 45 milyon liralık yatırım!

İZSU Genel Müdürlüğü, 2004 yılında sınırlarına dahil olan Menderes’de önemli alt yapı yatırımlarını hayata geçirdi. Çileme ve Sancaklı köylerine kanal döşendi. 2004 – 2014 yılları arasında yaklaşık 45 milyon liralık yatırım yapıldı.

Topkapı-Yenibosna E5 hattı, hastane yatırımına doymuyor!

İstanbul Tıp Fakültesi (Çapa) ve Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Hastaneleri’nin yıkılıp yeniden inşa edilmek üzere boşaltılacağı haberleri Topkapı -Bakırköy-Bahçelievler üçgeni ile ilgili çarpıcı iddiaları gündeme getirdi.

Tarlabaşı kentsel dönüşüm ne durumda?

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, Tarlabaşı'ndaki kentsel yenilemenin sürdüğünü belirterek, " Projenin Danıştay kararıyla durdurulduğu haberleri gerçeği yansıtmıyor " dedi.

Mimar Odası’na belediye incelemesi!

Mimarlar Odası’nın Karaköy’deki İstanbul binasının kaçak olduğu iddiası tartışma yarattı. Basındaki haberleri ihbar kabul eden Beyoğlu Belediyesi geçtiğimiz günlerde binaya giderek incelemelerde bulundu, tutanak hazırladı.

Türkiye Gayrimenkul Pazarı 2015 1. Çeyrek raporu açıklandı!

DTZ, Türkiye'nin ekonomik gelişmeleri, ofis, perakende sektörü ve konut satın almak için gerekli hane halkı gelirini de içinde bulunduran “Gayrimenkul Haberleri 2015 1. Çeyrek” raporunu yayınladı.

İzmir Kordon'daki tarihi konsolosluk binası restore edilecek!

Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurtdışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı. İzmir 1 'inci Kordon'da, Atatürk Caddesi üzerinde bulunan tarihi konsolosluk binasını Yunanistan restore ettirecek..

İzmir'deki Yunanistan Başkonsolosluğu binası restore ediliyor!

İzmir'de 1'inci Kordon'daki Yunanistan Başkonsolosluğu olarak hizmet veren tarihi binanın restorasyonuna başlandı. Yunanistan'da 2012 yılındaki ekonomik krizden çıkmak için yurt dışında sahip olduğu 30 gayrimenkulün satılacağı haberleri çıktı.

izsu haberleri Haberi

izsu haberleri


Yeni Asır'ın daha önce de defalarca gündeme getirdiği su sayaçlarının gecikmeli olarak okunması vatandaşları çileden çıkarmaya devam ediyor. Bugüne kadar birçok köyde sayaçları aylar sonra okuyup vatandaşlara binlerce liralık su faturaları çıkaran İZSU'nun kent merkezinde bazı bölgelerdeki sayaçları da geç okuduğu öğrenildi.

Sayaç mağduru mahallelerden biri olduklarını belirten Bornova Osmangazi Mahallesi Muhtarı Lokman Kıyak, özellikle yaz aylarından beri aynı sıkıntıyı yaşadıklarını öne sürdü. Normalde 30-40 lira gelen su faturalarının gecikmeli geldiği için 90-100 liraya çıktığını söyleyen Kıyak, "Gecikmeli geldiği için fatura katlamalı geliyor. Belli bir metreküpten sonra fiyatlar da ikiye katlanıyor. İZSU'nun işini zamanında yapmamasının çilesini bu halk çekmek zorunda değil. Bu konuda çok şikayet alıyoruz" diye konuştu. 

Konuyu defalarca İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne ve İZSU'ya bildirmelerine rağmen hiçbir gelişme olmadığını söyleyen...