22 / 07 / 2024

izsu yeni patron

izsu yeni patron

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu Kanalizasyon Daire Başkanı Mustafa Güven Ağar'ı, İZSU’da Genel Müdür Yardımcısı olarak atamıştı. Kocaoğlu, Mustafa Güven Ağar’ı bu kez İZSU’nun 1 numaralı ismi olarak atadı.

En iyi 3 yeni nesil ofis çözümü!

Uzun süredir hayalini kurduğunuz şirketi sonunda kurdunuz. Şimdi sırada yeni bir ofis tutmak var. Bu noktada her yeni patron gibi ofis sahibi olmanın getireceği masraflar gözünüzü korkutabilir... Ritim Office kurucusu Cem Yolcu yazdı...

İZSU’dan 227 kilometrelik yeni proje!

İçme suyu yenileme çalışmalarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü 227 kilometrelik yeni bir proje ihalesi hazırlığına başladı.

İZSU 2017'ye 19 yeni yatırımla girdi!

Altyapı yatırımlarında rekora koşan İZSU Genel Müdürlüğü, 2017 yılına 19 yeni yatırımla girdi. İlk etap işler arasında 314 kilometrelik içme suyu, 60 kilometrelik yağmur suyu ve 7 kilometrelik kanalizasyon şebekesi yatırımı bulunuyor.

İşte yakın gelecekte inşaata yatırım yapacak 14 patron!

Capital'in haziran sayısında yayımlanan "Yeni Sektör Hazırlığı" haberinde, son dönemde kendi sektörlerinin dışına çıkan patronlara yer verildi.Yakın gelecekte hangi patron, hangi işe girecek? İşte yanıtlar...

İZSU'dan 14 yeni baraj!

İZSU 2050’ye hazırlanıyor İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2050 yılının nüfusu ve su ihtiyacına göre 30 ilçede gerçekleştireceği yeni içme suyu yatırımları için Master Plan hazırlıyor.

İZSU'dan yeni arıtma tesisi!

İZSU, Çiğli Atık Su Arıtma Tesisi’nde günde 2 bin metreküp atık suyu “içme suyuna” çevirecek yeni bir tesis için çalışmalara başladı. Bu tesis Türkiye’de “ilk” olacak.

İZSU 12 yeni kuyu açmaya hazırlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, yaz aylarında su sıkıntısı çeken Ödemiş, Tire, Menderes, Menemen, Aliağa ve Seferihisar ilçelerinin bu sorununu yeni kuyular açarak çözecek.

İZSU'dan yeni Foça sahili için açıklama geldi!

Yeni Foça'da kanalizasyon şebekesi döşenmesi sahil bandındaki esnafı olumsuz etkiledi. Ali Stair Caddesi'nin çamur deryasına döndüğünü belirten esnaf, yetkilileri göreve davet etti.

İZSU, Yeni Foça arıtması için ihaleye çıkıyor!

İZMİR'in turistik bölgelerinden Yeni Foça'nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. 21 milyon liralık yatırımla kanal şebekesi döşeme çalışmalarını başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 bin kişi kapasiteli ileri biyolojik arıtma tesisi için de gelecek ay ih

İZSU Yeni Foça arıtması için 17 Mart’ta ihaleye çıkıyor!

Yeni Foça’nın en büyük çevre sorunu çözülüyor. 21 milyon liralık yatırımla kanal şebekesi döşeme çalışmalarını başlatan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 50 bin kişi kapasiteli ileri biyolojik arıtma tesisi için de gelecek ay ihaleye çıkıyor.

İZSU tarafından 3 ilçeye yeni hizmet binası inşa edildi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Balçova, Güzelbahçe ve Narlıdere hizmet birimlerini Balçova’daki yeni binasına taşıyor. Ata Caddesi ’nde hizmet verecek binanın yapımı tamamlandı.

İZSU’dan 3 ilçeye yeni hizmet binası!

İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, Balçova, Güzelbahçe ve Narlıdere hizmet birimlerini Balçova ’daki yeni binasına taşıyor. Balçova Ata Caddesi’nde hizmet verecek binanın yapımı tamamlandı.

İZSU 2015'te ne kadarlık yatırım yapacak?

IZSU Genel Müdürlüğü, 2015 bütçesinden de yatırımlar için 593 milyon lira kaynak ayırdı. Bu yıl planlanan yatırımlar arasında Tire, Yeni Foça ve Türkelli atıksu arıtma tesisleri ile yeni ilçeler için 350 iş makinesi alımı dikkat çekiyor.

izsu yeni patron Haberi

izsu yeni patron

İZSU'nun yeni patronu Mustafa Güven Ağar

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu İZSU Genel Müdürlüğü için tercihini yaptı. İZSU’nun başuına Mustafa Güven Ağar'ı geçirdi.


İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu geçtiğimiz Mayıs ayında, Büyükşehir ve ESHOT Genel Müdürlüğü bürokrasisindeki değişiklerin ardından İZSU Genel Müdürlüğü'nün kadrosunda da revizyona gitmiş ve müfettiş raporunu gerekçe göstererek görevden aldığı Kanalizasyon Daire Başkanı Mustafa Güven Ağar'ı, İZSU’da Genel Müdür Yardımcısı olarak atamıştı. Kocaoğlu, Mustafa Güven Ağar’ı bu kez İZSU’nun 1 numaralı ismi olarak...