23 / 07 / 2024

izsunun yapacağı yatırımlar

izsunun yapacağı yatırımlar

Alt yapı yatırımlarında rekora koşan İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 sonuna kadar 1090 kilometrelik içme suyu ile 500 kilometrelik yağmur suyu ve kanal hattının ihalesini yapacak...

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için İzmir'e yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yatırımları mecliste!

Bakanlığın 2021 yılı için Erzincan'a yönelik yapacağı yatırımlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Arslan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hamdi Akın: Yatırımlarımızda start up’ların payı artacak!

2021'de ciddi birleşme ve satın almalar olmasını bekleyen Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, bu süreçte start up'lara yatırımların artacağını öngörüyor. Akfen'in de özellikle teknoloji ve biyokimya start up'larına yatırım yapacağını söylüyor.

Ci Group Mavişehir ve Bornova’da yeni yatırımlar yapacak!

Park 414 AVM, Molly Malone’s ve Allways Yapı gibi önemli projelere imza atan Ci Group Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Aktaş, doğru yönetim ve doğru takım anlayışıyla başarıya ulaştıklarını dile getirdi.  “Allways Çiğli’yi tamamladıktan sonra, Mavişehir ve Bornova’da da yatırımlar yapacağız” dedi. 

Kayseri Büyükşehir 2017 yatırımlarını planlıyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin 2017 yılında ilçelerde yapacağı yatırımlar için ilçe belediye başkanlarının da katılımıyla bir toplantı yapıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: 2017'de büyük yatırımlar yapacağız!

Dünya Enerji Kongresi’nde konuşan Erdoğan, “Doğalgaz ve enerjide ticaret merkezi olmak için 2017 yılında büyük yatırımlar yapacağız” diye konuştu

Fitch Ratings: Yatırımlar 2018 itibarıyla yüzde 15 düşecek!

Fitch Ratings, ''İngiltere'nin AB dışı ülkelerle yapacağı uluslararası ticaret anlaşmalarına ve diğer siyasi konulara yönelik belirsizlikler nedeniyle azaltıyor. Yatırımların 2018 itibarıyla mayıs ayındaki tahminize kıyasla yüzde 15 daha düşmesini bekliyoruz"dedi.

Manisa'da 2016'da hangi yatırımlar yapılacak?

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı ve Fen İşleri Dairesi Başkanı Yılmaz Gençoğlu Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin 2015 yılında yaptığı yatırımların yanı sıra 2016’da yapacağı çalışma ve projeleri anlattı.

Kadir Topbaş: Yatırımlarımız yüzde 32 oranında artacak!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 2016 yılında ağırlığı ulaşım olmak 16 katrilyon yatırım yapacağız. Yatırımlarımız bu yıla oranla yüzde 32 oranında artacak.

Türkiye'nin en büyük kömür yatırımlarından biri Kahramanmaraş'a yapılacak!

Kahramanmaraş'taki Devlet Su İşleri Bölge Müdürlüğü misafirhanesinde açıklama yapan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Kahramanmaraş'a Türkiye'nin en büyük kömür yatırımlarından birini yapacağız" dedi.

Melikgazi'ye yapılacak 2015 yılı yatırımları masaya yatırıldı!

Melikgazi Belediyesi'nin 2014 yılında vermiş olduğu hizmetler ve de 2015 yılında yapacağı yatırımlar Büyükşehir Belediyesi'nde gerçekleştirilen bir toplantıyla masaya yatırıldı ve de görüş alışverişinde bulunuldu.

Lütfi Elvan: Katar ile liman yatırımlarında işbirliği yapacağız!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan: Türkiye ile Katar özellikle yatırımlar konusunda birbirini tamamlayan ülkeler, bu açıdan birlikte çok önemli projeler gerçekleştireceğimize inanıyorum" dedi...

Başiskele'de 5 yıldızlı otel yatırımları artıyor!

Turizm yatırımlarının ilçeye kazandırılması yolunda yatırımcılara büyük destek vererek haklı bir gurur yaşayan Başiskele Belediye Başkanı Hüseyin Ayaz, şimdi de Lastik İş Sendikası’nın ilçeye yapacağı 5 yıldızlı otel yatırım için çalışmalarını sürdürüyor.

izsunun yapacağı yatırımlar Haberi

izsunun yapacağı yatırımlar


Alt yapı yatırımlarında rekora koşan İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 sonuna kadar 1090 kilometrelik içme suyu ile 500 kilometrelik yağmur suyu ve kanal hattının ihalesini yapacak. Yeni Foça’daki atıksu arıtma tesisinin inşaatına başlayan İZSU, Tire ve Haskoy’deki iki atıksu arıtma tesisi için daha ihaleye çıkıyor. Gördes Baraj suyunu arıtarak Buca ve Bornova’ya dağıtacak Kavaklıdere İçme Suyu Arıtma Tesisi’nin yapımı tamamlanmak üzere. Homeros Vadisi’nden gelen suyun şişelenerek halka ucuz bir şekilde ulaşmasını sağlayacak “Bornova Kaynak Suyu Dolum Tesisi”nde ise yapım çalışmaları başladı. 


İzmir Büyükşehir Belediyesi İZSU Genel Müdürlüğü, 2015 yılında da yatırım atağını sürdürüyor. 2004 – 2014 yılları arasında kente 1 milyar 586 milyon liralık yatırım yapan İZSU, 2015 yılında da önemli yatırımlara imza atıyor. Çiğli’deki atık su arıtma tesisinin kapasitesini yüzde...