07 / 05 / 2024

İztuzu Plajı özelleşiyor mu

İztuzu Plajı özelleşiyor mu

Plajın devir tesliminin yapılacağını duyan çok sayıda vatandaş İztuzu'na akın etti. Dalyan'dan kalkan tekneler ile İztuzu'na gelen eylemciler, burada slogan atarak sahilde turistlerin arasında yürüdü...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Güzelleşmenin yolu bu hafta BİM’den geçiyor! 50 lira altı makyaj ürünleri BİM’de! 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

BİM’in bu hafta geçerli olacak indirimli ürünler kataloğu yayınlandı. Güzelleşmek isteyenlerin, bakım yapmayı sevenlerin ihtiyacı olacak her şey bu hafta BİM’de indirimde. BİM'in indirimli ürünleri arasında Milka çikolata çeşitleri de var. İşte BİM 22 Kasım 2022 fiyat listesi…

Ankara kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

10 yıldır Akyurt'un gündeminde yer alan kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuşan Ayık, Beyazıt mahallesinin 192 dönüm arazisinde modern ve yeni bir Akyurt'u ortaya çıkaracaklarını söyledi.

Muğla Gökbel'de kaçak ev furyası!

Dünyanın en iyi 10 plajı arasında yer alan İztuzu Plajının hemen üzerindeki Gökbel Mahallesinde kaçak inşaat furyası yaşanıyor. 

İztuzu’nun Muğla Çevre Vakfı'na verilmesi tepki çekti!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi’ne devredilen İztuzu Plajı’nın, yeniden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’yla Muğla Valiliği ortaklığındaki Muğla Çevre Vakfı (MUÇEV) şirketine verilmesi tepki çekti.

Esenler kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Esenler’e kazandırılan 5 yeni eserin toplu açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun katıldığı törenle açıldı. 

Gaziantep Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor!

Şahinbey Belediyesi ilçedeki 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey'i de çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor. 

Üsküdar kentsel dönüşüm toplantısı yarın!

Üsküdar Kentsel dönüşümle daha da güzelleşiyor. Yapımı devam eden Çamlıca Cami’si ve çevresindeki eski yapıların yeniden imarıyla Üsküdar İstanbul’un gözbebeği olamaya devam edecek. 

Bursa'da lüks konut projeleriyle yaşam alanları güzelleşiyor!

Bursa'da inşaat sektörü hızla gelişmeye devam ederken yeni konutlar yükseliyor. Lüks konut projeleriyle insanların daha güzel mekanlardan yaşaması sağlanıyor.

Flora Evleri ile Eskişehir'de hayat güzelleşiyor!

Eskişehir'de inşa edilen Flora Evleri ile hayat daha güzel bir hale geliyor.12 blok olarak inşa edilen projede çeşitli sosyal donatı alanlarına yer veriliyor.

Kepez Esentepe Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Haftada bir temel atma töreni gerçekleştirdiklerini belirten Hakan Tütüncü, "Yılbaşına kadar 13 temel atacağız. Bundan böyle haftada 2 - 3 temel atma töreni gerçekleştireceğiz. Biz çalıştıkça Kepez güzelleşiyor." dedi.

Antalya Şarampol Caddesi'nde son durum ne?

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Şarampol Caddesi'ni en güzel alışveriş sokaklarından biri haline getirecek 'Şarampol Güzelleşiyor' projesini adım adım hayata geçiriyor.

Muğla İztuzu Plajı'nın tesisleri yenilendi!

Muğla'da geçtiğimiz yıl işletmesi Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi'ne verilen Dalyan'daki İztuzu Plajı'ndaki tesisler yenilendi. Plaja 112 istasyonu kuruldu, karadan ulaşımın olmadığı yerlerden hastaların kanaldan taşınması için bot tahsis edildi.

İztuzu Plajı özelleşiyor mu Haberi

İztuzu Plajı özelleşiyor mu

İZTUZU Kumsalını Kurtarma Platformu (İKUP) üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar, İztuzu Plajının belediyeden alınarak özel şirkete kiralanmasını protesto etti. 


Dalyan Mahallesi'nden tur tekneleriyle İztuzu Plajı Boğazağzı mevkisine gelen göstericiler, slogan atarak kumsalda yürüdü. Kumsalda güneşlenen ve denize giren turistlerden bazıları da eyleme destek verdi. İKUP Sözcüsü Binnaz Ceylan, yaptığı açıklamada, bu topraklarda büyüdüklerini ve kumsalda oynadıklarını anlattı. İztuzu'nun belediye tarafından işletilmesini isteyen Ceylan, şöyle konuştu: "Yıllarca bu böyle oldu. inşallah bundan sonra da böyle devam edecek. Biz bunu istiyoruz. Birileri bunu engelleyemeyecek. Burası halkındır. 'Birkaç kişi zengin olsun' diye burası özelleştirilemez. Biz birilerinin cebinin dolmasını değil, belediyemizin cebinin dolmasını istiyoruz çünkü belediyemiz kazanırsa halk kazanacak. 


Dalyan'a yatırım olacak. Halk olarak İztuzu'nun belediyede kalmasını istiyoruz." Eyleme destek veren Giiııür Karaağaç...