13 / 05 / 2024

İzzet Akyar Bank asya

İzzet Akyar Bank asya

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

Aktif Bank Beşiktaş'ın stadına finansman oluyor!

Geçtiğimiz aylarda Aktif Bank ile Beşiktaş Jimnastik Kulübü arasında, İstanbul Dolmabahçe’de yapımı devam eden yeni stadyum inşaatına dönük olarak, proje finansmanıyla ilgili anlaşma imzalanmıştı.

Muğla Akyar Camii açıldı!

Milaslı Hacı Muhammet Akyar'ın evlerini satarak, mimar ve mühendislerin de gönüllü katılımıyla yapılan 300 kişilik modern Akyar Camii törenle ibadete açıldı.

Yeşil GYO, Bank Alkhair ile görüşmeleri sonlandırdı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Bank Alkhair ile murabaha sözleşmesi görüşmelerinin sonlandırıldığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklama...

Yeşil GYO'nun Bank Alkhair ile görüşmeleri sonlandırıldı!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bugün gerçekleştirilen Yönetim Kurulu toplantısında Bank Alkhair ile görüşmelerine son verildiği açıklandı.

Deutsche Bank 200 şubesini kapatıyor!

Almanya’nın ciro ve 98 bin çalışanı ile en büyük bankası olan Deutsche Bank, tasarruf tedbirleri kapsamında 200 şubesini kapatacağını açıkladı.

Ali Ağaoğlu Aktif Bank'ı satın alacak mı?

Çalık Holding ile Ağaoğlu arasında Aktif Bank için pazarlık yapıldığı söylentileri gündeme bomba gibi düşerken, UZMANPARA`ya açıklamada bulunan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ağaoğlu "Bırakın görüşmeyi böyle bir düşüncemiz bile yok" dedi.

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü Sivas'a 31 proje kazandıracak!

İl Bank Sivas Bölge Müdürlüğü, 2015 yılında 31 projeyi Sivas'a kazandıracak. Bölge Müdürü Harun Cesur "Toplam maliyet 115 milyon TL olacak" dedi.

Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık hakkını TMSF kullanacak!

BDDK, Kaynak Holding'in kontrolündeki Sürat Basım ile Forum İnşaat'a ait Bank Asya hisselerinin ortaklık haklarının TMSF tarafından kullanılmasına karar verdi.

İzzet Akyar kimdir?

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

Bank Asya 80 adet şubesini kapattı!

Bank Asya tarafından yapılan açıklamada Asya Katılım Bankası (Bank Asya), finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda, 80 adet şubesinin diğer şubeleri ile birleştirilerek kapatıldığını bildirdi.

Bank Asya 80 şubesini kapattı!

Bank Asya finansallarındaki değişim nedeniyle 80 şubesini kapattı. KAP’a yapılan açıklamada, Bank Asya finansal büyüklüklerinde meydana gelen değişim doğrultusunda 80 şubesini diğer şubelerle birleştirerek kapattığını duyurdu.

A-T Bank kârını yüzde 81.5 artırdı!

A&T Bank, 2014'ün üçüncü çeyreğinin sonunda toplam aktiflerini bir önceki yılsonuna göre yüzde 5.3 oranında artırarak 3.5 milyar TL düzeyine yükseltti. Bankanın net dönem kârı, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 81.5 oranında artırdı

Bodrum'da Akyar Rüzgar Enerji Santrali'nin yürütmesi durduruldu!

Muğla Bölge İdare Mahkemesi, Bodrum İlçesi'nde yapılması planlanan Akyar Rüzgar Enerji Santrali projesinin yürütmesinin durdurulmasına karar verdi. Danıştay 6. Dairesi'nin kararı çevreciler tarafından sevinçle karşılandı.

İzzet Akyar Bank asya Haberi

İzzet Akyar Bank asya


İzzet Akyar kimdir?


Meslek hayatına 1977 yılında başlayan İzzet Akyar, Kaynak Holding'de Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı, Forum İnşaat, N-T Kitap Kırtasiye, Feta Tekstil, Sürat Bilişim Teknolojileri, Sürat Turizm ve Nüans Turizm' de Yönetim Kurulu Başkanlığı görevlerini yürütmektedir. 2011 Şubat ayında Denetleme Kurulu Üyesi olarak Bank Asya'ya katıldı sonrasında Yönetim Kurulu Baş Danışmanı olarak görev yaptı. 2014 Nisan ayı itibari ile Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapmaktadır.



Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi


Forum İnşaat, 19 Ocak 1996 yılında Mahmutbey Mahallesi Soğuksu Cad. No:31  TEK-ER İş Merkezi Bağcılar - İstanbul adresindekuruldu. Forum İnşaat'ın sermayesi 90 milyon 950 bin TL. Şirketin yönetim kurulu başkanı İzzet...