04 / 05 / 2024

izzet baysal caddesindeki çalışmalar

izzet baysal caddesindeki çalışmalar

İzzet Baysal Caddesi’nde çalışmalar hava şartlarına bağlı olarak kısım kısım devam ediyor. Hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü günler ile yağışlarının gerçekleştiği günlerde çalışmalara teknik sebeplerle ara veriliyor

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baysal Grup Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Baysal tarafından kuruldu.

Murat Baysal Türk mimarisini dünyaya tanıtacak!

İnşaat sektöründe tanınan iş insanı Murat Baysal, yeni projesini anlattı. Ortadoğu’da yaptıkları inşaat projeleri ile ilgili de bilgiler veren Baysal, mükemmel bir projeyi kullanıcılara sunduklarını açıkladı.

Rahime Özlem Baysal, Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdürü oldu!

Şeker Finansal Kiralama'nın Genel Müdür Yardımcısı Rahime Özlem Baysal'ın asaleten Genel Müdür olarak atanmasına karar verildi.

İNDER'in acı günü! Abdullah Baysal vefat etti!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Başkan Yardımcısı ve Pendik Eski Belediye Başkanı Abdullah Baysal vefat etti. İNDER İnşaatçılar Derneği taziye ilanı yayınladı. 

Maraz Yapı İnşaat Metal Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maraz Yapı İnşaat Metal Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Baysal tarafından kuruldu.

Seza Çimento robot teknolojisi ile iş güvenliğinden ödün vermiyor!

Seza Çimento Fabrika Müdürü Mehmet Ali Baysal yaptığı açıklamada üretimde yüksek kalite felsefesiyle faaliyet gösterdiklerini ve çalışanları için güvenli bir iş ortamının tesisinin birincil öncelikleri olduğunu söyledi.

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

Kabataş Martı Projesi'ne eleştiriye tazminat davası!

Kabataş iskelesinin proje mimarı Hakan Kıran'ın, yazdığı makalede kişilik haklarını zedelediği iddiasıyla araştırmacı Cihan Uzunçarşılı Baysal aleyhine açtığı 1.000 liralık tazminat davasının görülmesine devam edildi

Luce Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luce Mimarlık İnşaat Taahhüt Proje Dekorasyon İnşaat Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 790 bin TL sermaye bedeli ile Barış Baysal tarafından kuruldu. 

Taraklı'nın 19 caddesindeki binalar bir örnek olacak!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Dairesi Başkanı Veysel Çıplak,  Sakarya Büyükşehir Belediyesi’nin kent kimliğini güçlendirmeye dönük başlattığı uygulama projesiyle ilgili açıklamalar yaptı.

Üddenoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üddenoğlu İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile  bugün Selda Baysal tarafından kuruldu. 

PGE Yapı ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PGE Yapı ve Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Samet Baysal ve Atakan Günay ortaklığında kuruldu.

izzet baysal caddesindeki çalışmalar Haberi

izzet baysal caddesindeki çalışmalar

Bolu Belediyesi tarafından İzzet Baysal Caddesi’nde gerçekleştirilen cadde düzenleme çalışmaları hava şartlarına bağlı olarak kısım kısım devam ediyor. Hava sıcaklıklarının 0 derecenin altına düştüğü günler ile kar, yağmur yağdığı günlerde teknik sebeplerden dolayı betonlama çalışması yapılamıyor. Hava şartlarının betonlama çalışması yapmaya uygun olduğu günlerde ise çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Çalışmalar ile ilgili yetkililer tarafından yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi:

“İzzet Baysal Cadde düzenlenmesi çalışmaları kapsamında baskı beton çalışmaları devam etmektedir. Hava muhalefeti nedeniyle ara verilen çalışmalar, hava şartlarının düzelmesi ile tekrar başlamıştır. Hava sıcaklıkları gün ve gece sıcaklıkları olarak sürekli olarak teknik ekip tarafından takip edilmektedir. Gece sıcaklıklarının sıfırın altına düşmediği günlerde beton atılma işlemi teknik olarak mümkün olmakta fakat sıfırın altında sıcaklıklarda ve yağışlı günlerde uygulanan baskı...