13 / 05 / 2024

İzzet Fikirlier kimdir

İzzet Fikirlier kimdir

Mimar M.İzzet Fikirlier, Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Yönetim Kurulu üyesidir. İzzet Fikirlier, 1989'dan beri birlikte çalıştığı Mimar Erkut Şahinbaş ile 1997'den itibaren ortak oldu. Peki İzzet Fikirlier kimdir? İşte biyografisi...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

İzzet Garih kimdir?

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İzzet Garih, ne zamandan beri Alarko Holding Yönetim Kurulu'nda? İşte İzzet Garih...

İzzet Akyar kimdir?

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

İzzet Özilhan kimdir?

1997 yılında 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirilen İzzet Özilhan, 23 Haziran 2014 tarihinde hayatını kaybetti. Peki, İzzet Özilhan kimdir?

İzzet Fikirlier kimdir?

Mimar M.İzzet Fikirlier, Türk Mühendis ve Mimarlar Odası Birliği Yönetim Kurulu üyesidir. İzzet Fikirlier, 1989'dan beri birlikte çalıştığı Mimar Erkut Şahinbaş ile 1997'den itibaren ortak oldu. Peki İzzet Fikirlier kimdir? İşte biyografisi...

Miktat Ağaoğlu kimdir?

Ünlü müteahhit Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun babası Miktat Ağaoğlu vefat etti. O döneminin tanınmış müteahhitleri arasında yer alan Miktat Ağaoğlu kimdir?

Cansel Turgut Yazıcı kimdir?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı kimdir? Emlakkulisi.com’da yazarlık da yapan Cansel Turgut Yazıcı inşaat sektörüne nasıl atıldı? İşte Cansel Turgut Yazıcı'nın biyografisi...

Varol Tezmen kimdir?

Artaş İnşaat Uluslararası Satış ve Pazarlama Koordinatörü Varol Tezmen kimdir? Varol Tezmen inşaat sektörüne ne zaman atıldı? Varol Tezmen bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Varol Tezmen'in biyografisi...

Ümit Türüdü Şen kimdir?

Kiler GYO’dan Emaar Türkiye’ye Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer olan Ümit Türüdü Şen kimdir? Ümit Türüdü Şen bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

İzzet Fikirlier kimdir Haberi

İzzet Fikirlier kimdir

İzzet Fikirlier kimdir?


M. İzzet Fikirlier Ankara’da doğdu. Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nden 1983 yılında üstün başarı derecesi ile mezun oldu. 1982-83 yılları arasında O.Gürdoğan, S.A, (Cenova İsviçre) Mimari Proje Ofisi’nde çalıştı. 


Y. Lisans derecesini Londra’da “University College, Bartlett School of Architecture” bölümünde, “İleri Düzey Mimari Araştırmalar” dersi ile 1985 yılında tamamladı. 


İzzet Fikirlier, 1985-87 yılları arasında UCL’de doktora derslerine devam ederken, “Sir Denys Lasdun Peter Softley Associates” Londra ofisinde çalıştı. Daha sonra Türkiye’ye dönerek 1987-89 yılları arasında ODTÜ’de Mimari Proje Grubu ile ortak çalışmalarda bulundu. Aynı dönemde Şevki Vanlı Mimarlık Derneği Yönetim kurulu üyesi ve Genel Sekreterliğini görevini üstlendi. 


İzzet Fikirlier, 1989 yılında Erkut Şahinbaş ile birlikte çalışmaya başladı. 1997 yılından itibaren ise çalışmalarına ortağı olarak devam etti. CAD ve IT Teknolojileri kullanımı...