03 / 05 / 2024

İzzet Keribar

İzzet Keribar

Dünya genelinde 51 ülkeye yatak ihracatı yapan BRN Yatakları, “Dünyanın en rahat yeri” konulu fotoğraf yarışması düzenledi

Fazladan ödenen emlak vergileri geri alınabilir!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı avukat İzzet Doğan, büyükşehir yasasıyla emlak vergisi ve su faturalarının 2022 yılı sonuna kadar indirimli olması gerektiğine dikkat çekti. 

Erciş'te 3 katlı AVM hizmete açıldı!

Van'ın Erciş merkezde 1500 metrekare üzerinde işadamı İzzet Albayrak tarafından yapılan 3 katlı AVM hizmete açıldı..

"Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtıldı!

Doğu Anadolu Projesi (DAP) Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığınca hazırlanan "Sarıkamış Turizm Master Planı ve Fizibilitesi Projesi" tanıtım toplantısı Kars'ta yapıldı. Karayolları 18. Bölge Müdürlüğündeki toplantıya, Sarıkamış Kaymakamı Yusuf İzzet Karaman, bazı protokol üyeleri ile yetkililer katıld

Konutta fazladan ödenen noter gideri geri alınabilir!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı İzzet Doğan, konutta KDV ve tapu harcı indirimi döneminde fazladan ödenen noter giderinin geri alınabileceğini söyledi.

Eminevim'den Yerel Kalkınma Sempozyumu!

Sektöründe başarılı çalışanlar ile akademisyenleri buluşturacak olan Yerel Kalkınma Sempozyumu 18-19 Ekim 2018 tarihleri arasında Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi'nin ev sahipliğinde ve Eminevim'in destekleriyle Bolu'da gerçekleşecek.

Konut kira zammında yüksek oran kurnazlığına dikkat!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı Avukat İzzet Doğan, konut kiracılarını kira zammında "yüksek oran" kurnazlığına karşı uyardı...

Indet Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Indet Teknoloji Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed İzzet Kültür tarafından kuruldu. 

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evrensel Plastik Ambalaj Kağıtçılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Çakır ve Canan Özer ortaklığında kuruldu. 

İzzet Yıldızhan'ın Kıbrıs'taki otelinin temeli bitti!

Ünlü şarkıcı İzzet Yıldızhan, Kıbrıs'ta otel yatırımına soyundu. Yıldızhan, 300 yatak kapasiteli otelinin inşaatında incelemelerde bulundu.

18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’si kaçak!

TBM Hukuk Komisyonu Başkanı E. Hâkim Av. İzzet Doğan, Sütlüce'de çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Doğan, yaklaşık 18 milyonluk yapı stokunun yüzde 67’sinin ruhsatsız ve kaçak olduğunu söyledi.

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ema Kayayol Birlikteliği İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Yılmaz, İzzet Kaya ve Kasım Yol ortaklığında kuruldu.

Ekse Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ekse Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Sema Köse, Mehmet Köse, Mehmet Ekşi ve İzzet Ekşi ortaklığında kuruldu. 

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

MDS Savunma Teknolojileri ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eyüp Saral, İzzet Özgümüş ve İlyas Ayvacı ortaklığında kuruldu. 

İzzet Keribar Haberi

İzzet Keribar

BRN Yatak Genel Müdürü Berna İlter, Türkiye yatak ihracatında çok önemli bir yere sahip firmalarının fotoğraf sanatına destek vermek için Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu aracılığıyla yarışma başlattığını kaydetti.


Özellikle gelişmiş ülkelerde büyük beğeni toplayan BRN yataklarının rahatlık, konforuyla “dünyanın en rahat yeri” olduğunu iddia ettiklerini anlatan İlter, şunları söyledi:


“Yarışmamızın ismini de bu slogandan yola çıkarak belirledik. Katılımcılar kendilerine göre dünyanın en rahat yerini anlattıkları fotoğraflarla yarışmaya katılabilir. Bu bir doğa parçası olabildiği gibi, bir teknoloji ürünü veya duygusal bir ortam olabilir. Sanatçı konuyu kendi bakışı konusunda istediği gibi işleyebilir. Birinciye 5 bin, ikinciye 3 bin, üçüncüye 2 bin TL, mansiyon ödülünü ise 750 TL olarak belirlediğimiz yarışmada ayrıca sergilemeye layık görülen eserlere 250’şer lira verilecek.”


İlter, jüri başkanlığını ünlü fotoğraf sanatçısı...