15 / 05 / 2024

İzzet Tarhan

İzzet Tarhan

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 12 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Sultangazi'de, İzzet Tarhan ve Behzat Tarhan ortaklığında kuruldu.

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Tarhan Grup İnşaat Yapı Anonim Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aras Tarhan tarafından kuruldu.

Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Tarhan Erdem hayatını kaybetti! Tarhan Erdem kimdir?

KONDA Araştırma Şirketinin kurucusu, Eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Eski CHP Genel Sekreteri Tarhan Erdem, Muğla'nın Bodrum ilçesinde tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Nevzat Tarhan: Depreme fiziksel olduğu kadar psikolojik hazırlık da önemli!

Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan Elazığ Sivrice meydana gelen ve Malatya’yı da etkileyen deprem ardından değerlendirmelerde bulundu...

Tahsin Tarhan: Köprüler kamulaştırılmalı!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan Kuzey Çevre Otoyolu, Avrasya Tüneli, Osmangazi Köprüsü, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün devlete yük olduğunu belirtti..

Neşet Tarhan'dan 'sanayi sitesi taşınsın' çağrısı!

Mersin’de Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, sanayi sitesinin ilçe dışına çıkartılması gerektiği önerisinde bulundu.

Tahsin Tarhan'dan Türkiye Varlık Fonu’nun İFM'ye ortak olmasına tepki!

Türkiye Varlık Fonu’nun İstanbul Finans Merkezi projesinin 465 bin metrekarelik kısmını 1.6 milyar TL karşılığında devralmasına CHP'li Tahsin Tarhan'dan tepki geldi.

Tahsin Tarhan: AVM'ler kent silüetini bozuyor!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan yeni alışveriş merkezlerine düzenleme getirecek Perakende Ticaretini düzenleyen Kanun Teklifi hazırladı. Teklife göre yeni alışveriş merkezleri en az 5 kilometre şehir dışına kurulacak ve iki katı geçemeyecek.

Tahsin Tarhan: İşadamlarımız Rusya'da sahipsiz!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, Rusya'da iş yapan Türk işadamlarının durumlarının gün geçtikçe kötüleştiğini belirterek, hükümete, "İşadamlarımızı sahipsiz bırakmayın" çağrısı yaptı.

Tahsin Tarhan: Ekonomi, rant ve inşaata dayalı hale dönüştü!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, 'Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Tahsin Tarhan: Rant ve inşaata dayalı ekonomi çökme noktasında!

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, "Türkiye'de son yıllarda ekonomi tamamen rant ve inşaat ekonomisine dayalı bir hale dönüştü. Yanlış politikalarından dolayı ekonomi ve sanayi çökme noktasına geldi" dedi.

Tarhan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tarhan Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Tevfik Tarhan tarafından 50 bin TL sermaye ile, 10 Eylül'de İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece'de kuruldu.

Talas Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı!

Talas ilçesinde İzzet Bayraktar tarafından yaptırılacak Halil Bayraktar Camisi'nin temeli atıldı. AK Parti Kayseri Milletvekili Mehmet Özhaseki törende, İzzet Bayraktar'a yaptığı hayırlar dolayısıyla teşekkür etti.

Kayseri Hacı Bayraktar Camii'nin temeli atıldı!

Kayseri’nin Talas ilçesinde hayırsever İzzet Bayraktar tarafından yaptırılan Hacı Halil Bayraktar Caminin temeli atıldı. Bayraktar, yapımı tamamlandıktan sonra faaliyete girecek caminin hayırlara vesile olmasını diledi.

İzzet Tarhan Haberi

İzzet Tarhan

Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile 12 Şubat 2015'te, İzzet Tarhan ve Behzat Tarhan ortaklığında kuruldu.


Tarhan Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum...