02 / 05 / 2024

izzet temel kimdir

izzet temel kimdir

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay ne iş yapıyor?

Temel Kamil Atay kimdir? Temel Kamil Atay'ın eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Temel Kamil Atay'ın kim olduğu ve Temel Kamil Atay'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

İzzet Cemal Kişmir Kimdir? 

Alarko Carrıer Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Cemal Kişmir kimdir? Cemal Kişmir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Cemal Kişmir'in biyografisi..

İzzet Garih kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Alarko Holding A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Garih'in eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Garih'in hayatına dair merak edilenler.

İzzet Karaca kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi İzzet Karaca kimdir? İzzet Karaca daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İzzet Karaca'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte İzzet Karaca`nın hayatına dair merak edilenler.

Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Tuğban İzzet Aksoy kimdir? Tuğban İzzet Aksoy daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Tuğban İzzet Aksoy'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuğban İzzet Aksoy`un hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Apak kimdir?

Koç Holding Temel Ticaret ve Yatırım A.Ş. Genel Müdürlüğü ile Koç Holding Muhasebe Direktörü Mehmet Apak kimdir? Mehmet Apak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Apak`ın biyografisi...

İzzet Temel, Park Mozaik'te canlı performans sergiledi!

Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi.

İzzet Şahin kimdir?

Emekli Maliye Profesörü İzzet Şahin kimdir? Emeklilikten sonra Libya'da, bir Türk inşaat firmasında idari ve mali müşavir olarak görev yapan Şahin başka hangi işlere imza attı?

Temel Pirli kimdir?

İstanbul İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Temel Pirli kimdir? Temel Pirli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Temel Pirli, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte İnşaat Mühendisi Temel Pirli..

İzzet Garih kimdir?

Alarko Holding Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Garih kimdir? İzzet Garih, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İzzet Garih, ne zamandan beri Alarko Holding Yönetim Kurulu'nda? İşte İzzet Garih...

Abdulsamet Temel kimdir?

Görkem Yapı Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdulsamet Temel, AKP'den milletvekili aday adayı oldu. Peki, Abdulsamet Temel kimdir? Abdulsamet Temel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Abdulsamet Temel..

İzzet Akyar kimdir?

İş adamı İzzet Akyar kimdir? Bir çok firmanın yönetiminde görev yürüten İzzet Akyar bugüne kadar hangi firmalarda faaliyet gösterdi? İşte Forum İnşaat Dekorasyon Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin sahibi İzzet Akyar...

İzzet Özilhan kimdir?

1997 yılında 9’ncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel tarafından Devlet Üstün Hizmet madalyası ile ödüllendirilen İzzet Özilhan, 23 Haziran 2014 tarihinde hayatını kaybetti. Peki, İzzet Özilhan kimdir?

izzet temel kimdir Haberi

izzet temel kimdir

Park MOZAİK ‘yaşam mozaiği’ buluşması 


Seramik sanatçısı İzzet Temel, gayrimenkul sektöründe 50 yıla varan tecrübeleri ile güvenin sembolü olan TEPE ve MESA tarafından hayata geçirilen Park MOZAİK’te canlı bir performans sergiledi. Temel, seramik çamurundan yaptığı kadın heykeli ile büyük beğeni toplarken, kadının taşa toprağa hayat veren varlığını ve oluşturduğu yaşam mozaiğini somutlaştırmış oldu. 


İzzet Temel’in canlı seramik heykeli performansıyla katıldığı etkinlikte çok sayıda güzide davetli ile gazeteci de hazır bulundu. İzzet Temel’in performansının yanı sıra Park MOZAİK projesi hakkında da bilgi alan davetliler, konutta TEPE ve MESA gücünün farkını da yerinde gözlemleme şansı buldu. 


Park MOZAİK; yemyeşil peyzajı, çok renkli tasarımı ile konforlu, keyifli ve farklı yaşam olanaklarını bir arada sunan benzersiz konsepti ile fark yaratıyor. Yaşamkent’te toplam 75 bin metrekarelik geniş...