05 / 05 / 2024

JAB ANSTOETZ

JAB ANSTOETZ

MIMARSIV Selection 2017 Fuarı'nın bu yıl 2.'si gerçekleşti. Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ fuara katıldı...

Ronza Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Ronza Turizm Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdallah M.M. Jabı tarafından kuruldu. 

JAB ANSTOETZ, MIMARSIV Selection 2017'ye katıldı!

MIMARSIV Selection 2017 Fuarı'nın bu yıl 2.'si gerçekleşti. Almanya’ nın 70 yıllık dekorasyon markası JAB ANSTOETZ fuara katıldı...

Elbayan Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elbayan Gayrimenkul Yatırım ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Esenyurt'ta A.M. Masoud Jabı imzasıyla kuruldu.

Halal Booking Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Halal Booking Turizm Anonim Şirketi, Enver Jabıyev tarafından 50 bin TL 'lik sermaye bedeli ile 3 Kasım 2014 tarihinde Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Bulgurlu Caddesi'nde kuruldu.

JAB ANSTOETZ Haberi

JAB ANSTOETZ

HASKÖY İPLİK FABRİKASI’nda 12-13 Mayıs’ta düzenlenen heykel, resim, fotoğraf sergileri ve innovatif mimari malzeme ve mobilya enstalasyonları; mimarlar, iç mimarlar, son sınıf öğrencileri, danışmanlar, satın alma müdürleri ve yatırımcılar ile buluştu. Sektörle bir araya gelinen bu özel etkinlikte JAB , Toner Mimarlık tarafından hazırlanan stand ta misafirlerini ağırladı . 


DÖNÜŞÜM teması altında gerçekleşecek MIMARSIV Selection 2017 ART&DESIGN buluşması farklı bir bakış ile özgün bir mekanda hayat buldu. 


MİMARSİV’İN RENKLİ KONUŞMACILARI KİMLER? 

2 gün süren bu özel buluşmada; Ali Doruk, Alişan Çırakoğlu, Cem Sorguç, Ertuğ Uçar, Hande Öney, Kerem Piker, Kurtul Erkmen, Mustafa Toner, Ömer Pekin, Sevince Bayrak, Sibel Dalokay Bozer, Yasemin Keskin Enginöz ve Zeynep Tümertekin sohbetleriyle ziyaretçilere keyifli dakikalar geçirttiler . 


JAB, renkli dünyasıyla tasarım zevki sunuyor… 


Home Couture tasarımlara imza atarak kendini...