26 / 07 / 2024

Jacaranda Estate

Jacaranda Estate

Jacaranda Estate, etkileyici manzarası ve konforuyla özel bir yaşam konsepti sunuyor. Yalıkavak'ta 13 lüks villadan oluşan proje, yalnızca yaz aylarında değil yılın 12 ayı keyifle yaşayabileceğiniz bir yaşamın kapılarını açıyor.

Apad Gayrimenkul ile lüks ve estetiğin buluşması!

Jacaranda Estate, etkileyici manzarası ve konforuyla özel bir yaşam konsepti sunuyor. Yalıkavak'ta 13 lüks villadan oluşan proje, yalnızca yaz aylarında değil yılın 12 ayı keyifle yaşayabileceğiniz bir yaşamın kapılarını açıyor.

Ttc Real Estate Emlak Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ttc Real Estate Emlak Ve Turizm Danışmanlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Seyedalı Kahangı tarafından kuruldu.

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdelen Real Estate İnşaat Gayrimenkul Otomotiv Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Gazi Dönmez tarafından kuruldu.

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Level Real Estate Group Gayrimenkul Ticaret İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile M.M. Saeed Halawa tarafından kuruldu.

Agera Estate Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agera Estate Gayrimenkul Yatırım Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Onger tarafından kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Infınıty Real Estate Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Amın Dada, Hassan B. H. Mourtaja ve Shakıl Ahmed Beganı ortaklığında kuruldu.

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Juda Real Estate Emlak Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Moustafa Asayeh ve Sanaa Drıe ortaklığında kuruldu.

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brand Real Estate Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmoud Ahmed Youssef Weshahı tarafından kuruldu.

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

House Pusula Real Estate Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Beyter, Engin Can ve Seher Selimoğlu ortaklığında kuruldu.

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Başakşehir Real Estate Emlak Hizmetleri Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emad Eddın Al-Shwaıkı ve Nawal Mohammed ortaklığında kuruldu.

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Real Estate Solutıons Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülşen Doğantekin ve Ömer Faruk Doğantekin ortaklığında kuruldu.

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Re Estate Turkey İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Altan tarafından kuruldu.

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vaal Real Estate Dış Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Abdülmecid Saadettin tarafından kuruldu.

Jacaranda Estate Haberi

Jacaranda Estate

2004 yılında Alpcan Yazıcı, Benjamin Walsgrove ve Özer Yaldızipek ortaklığında kurulan Apad Gayrimenkul, sunduğu projelerle özel ve keyifli yaşam alanları tasarlıyor. Yalıkavak’ta Arşipel Evleri ve Aegean Hills projelerinden sonra The Jacaranda Estate projesini hayata geçiren Apad Gayrimenkul, proje sakinlerine her detayın düşünüldüğü konforlu ve lüks bir yaşam vadediyor. Yalıkavak marinaya 4 dakika mesafede bulunan, 10 dönüm arazi üzerine yapılan 13 süper lüks villa, gerek konumu gerekse sunduğu imkanlarla tüm yıl boyunca beklentileri karşılıyor.

GÜNBATIMI MANZARASI

Tamamı deniz manzaralı olan villalar, 3.20 metre tavan yüksekliği ile aydınlık ve ferah bir ortam sunuyor. Villanın önü ve arkası toplanabilen hareketli profil camdan oluşuyor, böylece güneşin en güzel battığı yerlerden bir tanesi olan Yalıkavak’ta günbatımı bütün güzelliğiyle izlenebiliyor. Projenin en büyük farklarından birinin de villaların...