13 / 05 / 2024

Jacques Brel

Jacques Brel

Fas Marakeş'de bulunan La Mamounia, dünyanın sadece en romantik değil en egzotik oteli de. Hikayesi 18. yüzyıla kadar uzanan, hafızalardan silinmeyen filmlere unutulmayan şarkılara ilham kaynağı olan otel ünlülerin uğrak yeri

Jacques Albert Nasser kimdir? Jacques A. Nasser kaç dil biliyor?

Ford Motor Company'deki yönetim kariyeri ile tanınan ve Koç Holding yönetim kurulunda aktif görev alan Jacques A. Nasser kaç dil biliyor, evli mi, çocuğu var mı, kaç yaşında, nereli, kimdir? İşte ayrıntılar...

Yunanistan'ın kamu malları satılacak!

Yunanistan'ın Avrupa'ya olan borçlarını ödemesi için özelleşitrme programı hızlandırılacak. Ülkenin malı mülkünün satışı için ise IMF Başkanı Lagarde'ın eski sağ kolu ünlü Fransız Maliyeci Jacques Le Pape atandı.

Editech Çelik Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Editech Çelik Yapı Anonim Şirketi, Tony,Jacques Gremıllet Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Fuat Demircan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 5 Ekim'de Sultanbeyli, Mecidiye Mahallesi'nde kuruldu.

İdris Güllüce'nin 3 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce yarın Kongo Cumhuriyeti Bayındırlık ve Büyük Projeler Bakanı Jean Jacques Bouya ile Görüşme yapacak.

Jacques Brel Haberi

Jacques Brel

Fas’ın en şöhretli şehri Marakeş’de bulunan Hotel La Mamounia, geleneksel ülke mimarisiyle art deco tarzını birleştiren gerçek bir tarihi eser, imparatorluk şehrinin kalbinde, 69.000 metrekarelik alanda, muhteşem bahçeleri, hayat tarzını ve yemek sanatını birleştiren Fransız, İtalyan ve Akdeniz mutfağının eşsiz lezzetlerinin sunulduğu restoranları, farklı büyüklükteki özel süitleri, geniş SPA merkeziyle konuklarını keşiflerle dolu bir yolculuğa çıkarıyor.

210 odası olan La Mamounia, yıllar boyunca dünyanın dört köşesinden ziyaretçi ağırladı, ağırlamaya da devam ediyor.


Otelde bir kez kalan, sonra da vazgeçemeyen ünlüler arasında Hollywood starları, sahne şöhretleri, kraliyet üyeleri, devlet adamlan, moda devleri var. Kısaca bir liste çıkarmak gerekirse:


Amatör ressam olan Britanya eski Başkanı Winston Churchill, sayısız kışı geçirdiği otelden ilham alarak tablolannı oluşturdu Başkan Churchill, tablolann renklerini olabildiğinde gerçekçi betimleyebilmek için, güneşin günlük rotasını...