02 / 05 / 2024

Jafar Pourhassani

Jafar Pourhassani

Ibı Group İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 20 Şubat 2013 tarihinde, 100 bin TL sermaye ile, Jafar Pourhassani tarafından kuruldu...

Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Armın Yakut ve Jafar Yakut ortaklığında kuruldu.

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Heıdarı ve Jamshıd Darvısh ortaklığında kuruldu.

Xproperty Emlak Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Xproperty Emlak Ve Turizm Ticaret Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Shadı Jafarı tarafından kuruldu.

Exper Ats İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Exper Ats İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli İle Jafar Saıd Ghaleb Herzallah L. Mohammad T. A.AL Saffarını tarafından kuruldu.

Alamtoo Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Alamtoo Turizm Limited Şirketi Şişli’de  100 bin TL sermaye bedeli  ile Jafar Roushanırad tarafından kuruldu.

Ecoline Trade Online Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecoline Trade Online Limited Şirketi Bahçelievler’de  200 bin TL sermaye bedeli  ile Alı Jafarı tarafından kuruldu.

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alltrade Shadlin Emlak Danışmanlık Gıda Turizm Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Morteza Jafarı tarafından kuruldu.

Maram Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Maram Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohsen Jafarı Dolatabadı tarafından kuruldu.

Perşikana Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Perşikana Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kambız Baraghooshhaghayegh, Kazem Gorganı ve Navıd Jafarı ortaklığında kuruldu.

Shaks Tutma Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Shaks Tutma Emlak Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Parvın Mohammadnasırı Shehn, Shapour Jafarıanı ve Soroosh Jafarıyanı ortaklığında kuruldu.

ZTI İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

ZTI İnşaat Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Zareen tarafından kuruldu.

Jafar Pourhassani Haberi

Jafar Pourhassani

100 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak almak satmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Barbaros Bulvarı İba Blokları NO:26 Kat:1 Daire:5 adresinde faaliyete geçirildi. 20 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Jafar Pourhassani tarafından...