14 / 05 / 2024

Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Armın Yakut ve Jafar Yakut ortaklığında kuruldu.



Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Armın Yakut ve Jafar Yakut ortaklığında kuruldu.

Persiya İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi konusu:
İkamet amaçlı olan ve ikamet amaçlı olmayan her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak.Belirli bir mala tahsis edilmemiş mağazalardaki toptan ticaret (çeşitli malların toptan satışı) (bir başka ülkeyle yapılan toptan ticaret hariç) her türlü malın ve hizmetin ihracatı, ithalatı,alımı,satımı ve pazarlaması konularında faaliyette bulunmak. Gayrimenkul acentelerinin faaliyetleri (gayrimenkulü ücret veya sözleşme temeline dayalı olarak satın alınması, satılması ve kiralanmasında aracılık, vb.)
 


Geri Dön