05 / 05 / 2024

jakuzide abdest musluğu

jakuzide abdest musluğu

Yerli müşteriden gelen talep üzerine SRC Yapı, jakuzilere abdest musluğu ekledi...

Bankalar musluğu kıstı, kredili araç satışları çakıldı!

Bankaların kredi musluğunu kısmasından sonra kredili araç satışlarında sert düşüş yaşandı. Otomotiv Distribütörleri ve Mobilite Derneği (ODMD) Başkanı Ali Haydar Bozkurt konuyu değerlendirdi. 

Bankalar musluğu kıstı, kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı!

Bankaların kredi faizlerini arttırmasından sonra ticari kredi kullanımı 25 ay sonra ilk kez daraldı. İşte detaylar...

Kredi çekmek artık neredeyse imkânsız! Faizlerde rekor kırıldı!

Türkiye'nin seçim atmosferine girmesi ile birlikte risk almak istemeyen bankacılık sektörü kredide musluğu faizi artırarak keserken, yıllık faiz yüzde 30,35, aylık faiz ise yüzde 3,65 bandına çıktı.

Artık kredi çekmek lüks! İhtiyaç ve konut kredisi faizleri resmen fırladı

Türkiye'nin seçim atmosferine girmesiyle risk almak istemeyen bankacılık sektörü kredide musluğu faizi artırarak kısıyor. Yıllık faiz yüzde 30.35, aylık faiz ise yüzde 3,65 seviyesine çıktı. İşte tüm detaylar...

Bosch Yoğuşmalı Kombi Kaç TL ? Özellikleri neler? En uygun fiyata nerden alınır? 9 Şubat 2023 fiyat listesi

Kış aylarında musluğu açtığımda sıcak su gelsin diyenler için Bosch, yoğuşmalı kombi ürününü tüketicisinin beğenisine sunuyor. Çift eşanjör yapısıyla fan ve alev modülasyonuna sahip olan Bosch yoğuşmalı kombi suların sıcak olmasını sağlıyor. İşte merak edilenler ve fiyat listesi.

Mehmet Özhaseki'den "tasarruflu ısınma" tavsiyesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki: "Pencere ve kapılarda, bina dış cephesinde ve çatısında yalıtım yapılması çok önemli. Odalarda sıcaklığın artması nedeniyle cam açmak yerine radyatör musluğu kısılmalıdır" dedi.

1995 yılında Av Köşkü'ndeki tarihi eşyalar çalınmış!

1995 yılında Sultan Abdülaziz'in Üsküdar Validebağ Korusu'ndaki Av Köşkü'nün ''Eğitim Lokali'' olarak açılışında, çini soba, kristal avizesi, çeşme musluğu gibi milyarlık eşyaların çalındığı ortaya çıkmış.

TOKİ Başkanı kalitesiz malzemeyi kabul etti!

‘TOKİ musluğu, TOKİ suntası’ gibi kalitesiz malzemenin kod adı haline gelen TOKİ’den ‘kalite’ hamlesi geldi. TOKİ Başkanı Turan bundan sonra TOKİ’ye kalitesiz malzeme girmeyeceğini söyledi.

Fed musluğu kapattı, dolar yükselişte!

ABD Merkez Bankası (Fed), parasal genişlemeye son verdi. Karar öncesi 29 Ekim piyasa tatilinde küresel piyasalarda 2.20 liranın altına inen dolar, yeni günün ilk işlemlerinde 2.22 lirayı da aşarak 2.2220 liraya kadar çıktı.

Mithat Yenigün: Türkiye’deki inşaat kalitesinden memnun değilim!

İnşaat malzemeleri pazarında ‘TOKİ musluğu’, ‘TOKİ suntası’ gibi tanımlar yapıldığını ve ucuz ürünler tercih edildiğini belirten sektör temsilcilerine göre müteahhitlerin yüzde 70’i bu ürünleri seçiyor.

İnşaat sektöründeki dernek temsilcileri inşaat malzemelerinin kalitesinden memnun değil!

İnşaat sektöründeki dernek temsilcileri inşaat malzemeleri kalitesinden memnun olmadığını söylüyor. İnşaat malzemeleri pazarında Toki musluğu', Toki suntası' gibi tanımlar yapıldığını ve ucuz ürünler tercih edildiğini belirtiyor.

Dar gelirliye konut yapana kredi musluğu açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, Maliye, Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu, başta İstanbul olmak üzere birçok şehirde dar gelirlileri konut sahibi yapmak için kolları sıvadı...

SRC Yapı, jakuzilere abdest musluğu ekledi!

Yerli müşteriden gelen talep üzerine SRC Yapı, jakuzilere abdest musluğu ekledi...

jakuzide abdest musluğu Haberi

jakuzide abdest musluğu
Türkiye'ye ilk defa aç- kapa muslukları getiren SRC Yapı,  jakuzilere abdest musluğu ekledi.  SRC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Sürücü, abdest musluklu jakuzilerin artık tüm kompakt sistemlere eklendiğini belirterek," Yerli müşteriden gelen talep üzerine kompakt sistemlere abdest musluğu ekledik. Özellikle Ortadoğu ve Arap ülkelerinden yoğun talep alıyoruz. 23 ülkeye ihracat yapıyoruz"...