21 / 05 / 2024

Jalal Amr Alenezi

Jalal Amr Alenezi

Jalal İstanbul Turizm Limited Şirketi, Jalal Amr Alenezi tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 25 Mart 2014 tarihinde Kağıthane, Hamidiye Mahallesi, Deha Sokak'ta kuruldu.

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rmdm Geri Dönüşüm Tekstil İhracat İthalat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Mendıl tarafından kuruldu.

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mardini Architects Dekorasyon Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Amr  Mardını tarafından kuruldu.

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Funds Group Gayrimenkul Yatırım Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  100 bin TL sermaye bedeli ile Jalal Kehil, Mowafaq Alsharıf tarafından kuruldu.

Promas İnternacıonal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promas İnternacıonal İnşaat Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Adnan Güzel, Ezad Youssef R. Elghebllawı ve Ghada Amr Alı    Elmajnoon tarafından kuruldu.

Mesken Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesken Investment Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile AMR M.A.M.E tarafından kuruldu.

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Lines Transport Turizm Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Georges Wassaf, Jalal el Khatıb ve Kohamad Kojek ortaklığında kuruldu.

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alfa Group Enerji Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Yenibosna'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Amr Abdel Aziz tarafından kuruldu.

Josoor Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Josoor Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elnazer ve M.H. Mohamed Ebrahim tarafından kuruldu. 

Saja Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saja Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile M. Alı. M. Qasem Al-Amrı tarafından kuruldu.

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elsayed Abdelatı Khamıs, Ashraf Elsayed S.M.Elfeky, Hazem Elsayed    Abdelatı Khamıs ve Marwa Amın Shaban Husseın tarafından kuruldu. 

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concord İnvest İnşaat ve Emlak Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 150 bin TL sermaye bedeli ile Amr Al Ramla Al Shami, Mehmet Onur Akbulut ve Mohammad Nour Alramla Alshami ortaklığında kuruldu. 

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cloud International İnşaat Müteahhitlik ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad O.S.S Alenezi ve Mustafa Bayrak ortaklığıyla kuruldu.

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Life Turizm Danışmanlık Gayrimenkul İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sharafzad ve Jalal Esfahani ortaklığında kuruldu.

Jalal Amr Alenezi Haberi

Jalal Amr Alenezi

Jalal İstanbul Turizm Limited Şirketi, Jalal Amr Alenezi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Mart'ta kuruldu. 


Jalal İstanbul Turizm Limited Şirketi iş konusu;  A-TURİZM 1-Yurt içerisinde ve yurt dışında tüm turizm hizmet ve faaliyetlerini yapabilmek, konusu ile ilgili halkla ilişkiler konu ve konularında faaliyetler gösterebilmek. Bu amaçlar çerçevesinde tur, konaklama, irtibat, konferanslar düzenlemek ve diğer hizmetlerini yerine getirmek, 2- Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak, acenteliklerin şube , temsilcilikleri ve ajanlıklarını açmak ve çalıştırmak, bu hususta yurt içi ve yurt dışı firmalar ile anlaşmalar düzenlemek, teminatlar vermek ve almak, ortaklıklar kurmak, seyahat acentelikleri irtibat büroları kurmak, ilgili kurum ve kuruluşlardan gerekli kanuni izinleri ve belgeleri almak, 3- Şirket turizme hizmet amaç ile restoranlar, eğlence yerleri,...