13 / 05 / 2024

Jale Alel biyografi

Jale Alel biyografi

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Jale Alel kimdir? Jale Alel, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Jale Alel, ne zamandan beri İzmir İMO'da hizmet veriyor? İşte Jale Alel...

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!

Sosyal medyada 'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık'ın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer yaptığı paylaşımda ünlü sosyal medya fenomeninin 16 aydır kira ödemediğini açıklamıştı. Söz konusu paylaşıma Pucca'dan yanıt geldi...

TOKİ Eskişehir mağdurlarından açıklama: Yüzde 1 KDV ile 0,49 faizli sabit ödeme hakkımızı geri istiyoruz!

TOKİ Eskişehir mağdurları ve CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü'den konut teslimlerinde ve ödemelerde yaşanan sorunlarla ilgili son dakika açıklamaları geldi. İşte o açıklamalar...

Erdeko Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Erdeko Gayrimenkul Anonim Şirketi Ataşehir’de Jale Cimilli tarafından kuruldu!

Tersane İstanbul projesi Eylül 2022'de tamam!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk, bugünkü köşesinde Tersane İstanbul projesini kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Kanal İstanbul'a Çinlilerden finansman gelecek mi?

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Jale Özgentürk bugünkü köşesinde Kanal İstanbul projesini ve finansman tartışmalarını kaleme aldı. İşte Jale Özgentürk'ün o yazısı...

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Jale Emlak Ve Eğitim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Farzad Mohammadı Zhaleh tarfaından kuruldu.

Kadıköy Şekerciler Apartmanı kentsel dönüşümle yıkılacak!

Kadıköy'de bulunan Şekerciler Apartmanı için kentsel dönüşüm dahilinde yıkım karar alındı.  Mimarlar ve kent araştırmacıları, binanın girişinde bulunan ve ressam Jale Yılmabaşar tarafından tasarlanan seramik panonun korunması için çağrı yaptı.

Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirası 3,9 milyar TL'yi aştı!

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü Eskişehir Şehir Hastanesi'nin 5 aylık kirasının 3,9 milyarı aştığını söyledi.

Konbaş Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Konbaş Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Çatalca'da 680 bin TL sermaye bedeli ile Haldun Başarır, Serdar Başarır ve A.Jale Şahiner ortaklığında kuruldu. 

Ece Erken mimar Jale Barahya davasından beraat etti!

İstanbul'da mimar komşusu mimar Jale Barahya'ya sosyal medya üzerinden, hakaret ettiği iddiasıyla hakkında 15 bin liralık tazminat davası açılan Ece Erken beraat etti.

Jale Barahya kimdir?

Mimar Jale Barahya kimdir? Jale Barahya, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Jale Barahya, mimari çalışmalarına hangi firmada devam ediyor?

Ece Erken’e mimar şoku! Banka hesabına haciz kondu!

İç mimar Jale Barahya tarafından açılan dava sonucunda mahkeme sunucu Ece Erken'i haksız bulunca, 40 yaşındaki sunucunun banka hesabına haciz konuldu.

Ece Erken mimar Jale Barahya'ya ateş püskürdü!

Sunucu Ece Erken evini dekore eden ve kendisini dolandırdığını iddia ettiği mimar Jale Barahya'ya adeta ateş püskürdü

Jale Alel biyografi Haberi

Jale Alel biyografi

Jale Alel kimdir?

Jale Alel, 1957 yılında Karşıyaka`da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Karşıyaka`da tamamladı. 1978 yılında Ege Üniversitesi İnşaat Fakültesinden mezun oldu. 


1979 yılında Betonsan Konut Sanayi AŞ`de Kalite Kontrol Mühendisi, 1979-2002 yılları arasında İller Bankası İzmir 3. Bölge Müdürlüğü`nde Başmühendis, 2002-2013 yılları arasında İzbelcom AŞ`de Danışman olarak çalıştı. 


Halen İZSU Genel Müdürlüğü`nde İnşaat Mühendisi olarak çalışmaktadır. Enerji Yapı-Yol Sen İzmir Şubesi`nde İşyeri Temsilciliği ve Yönetim Kurulu üyeliği yaptı.


38, 39 ve 40. dönem İMO İzmir Şubesi Sekreter Üyeliği, 41 ve 42. dönem İMO Danışma Kurulu üyeliği ile İMO Türkiye Mühendislik Haberleri dergisinin Yayın Kurulu üyeliğinde...