28 / 04 / 2024

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!

Ev sahibi '16 aydır kira ödemiyor' demişti, Fenomen yazar Pucca'dan cevap geldi!

Sosyal medyada 'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık'ın ev sahibi olduğunu söyleyen Jale Tuncer yaptığı paylaşımda ünlü sosyal medya fenomeninin 16 aydır kira ödemediğini açıklamıştı. Söz konusu paylaşıma Pucca'dan yanıt geldi...



Sosyal medyada 'Pucca' adıyla tanınan sosyal medya fenomeni Selen Pınar Işık da ev sahibiyle mahkemelik olan ünlüler kervanına katıldı. 

Selen Pınar Işık'ın ev sahibi olduğunu belirten Jale Tuncer, Pucca'dan 16 aydır kirasını alamadığını söylemiş ve sosyal medya hesabı üzerinden isyan etmişti.  Jale Tuncer'in bu paylaşımına ünlü fenomenden cevap geldi.

Yaptığı paylaşımda 2,5 senedir 'Pucca'nın evinde kiracı olarak oturduğunu belirten Jale Tuncer, "İyilikten maraz doğdu" diyerek 'Pucca'nın, ilk bir sene kirayı eksik ya da geç yatırdığını, 16 aydır da kira ödemediğini ve eve zarar verdiğini öne sürdü.

Paylaşımında konu ile ilgili olarak dava açtığını ve 12 aydır mahkeme sürecinin sürdüğünü de kaydeden Jale Tuncer isimli ev sahibi, evin Nişantaşı'nda 3 oda 1 salon olduğunu ve kiranın 2023 yılında 10 bin 500 TL olduğunu belirtti.

Ev sahibi 16 aydır kira ödemiyor demişti, Fenomen yazar Pucca dan cevap geldi!

"ZOR DURUMDAN GEÇİYORUZ"


Sosyal medyada 'Pucca' olarak bilinen Selen Pınar Işık da hakkındaki iddialarla ilgili olarak sessizliğini bozdu ve kirasını ödemekte zorlandığını dile getirerek, şunları kaydetti: "Yaklaşık olarak 1,5 senedir ekonomik olarak ben değil, ülke olarak zor durumdan geçiyoruz. Hem konut sahipleri hem de kiracılar mağdur. Evet ben de kiramı ödemekte zorluk çekiyorum, milyonlarca insan gibi. Yaşadığım bu zorlu süreçleri beni yakından takip edenler zaten biliyorlar. Oğlumun başına gelen talihsiz kaza üzerinden kendi yaşadığım ekonomik zorlukların arkasına sığınmak istemiyorum fakat zor günlerdi. Tek başıma bunların altından kalkmaya çalışıyorum tökezlesem bile. Süreç mahkemeye taşındığı vakit tek olmadığımı, milyonların da aynı sorunları yaşadığını gördüm." 

"EVİ BOŞALTIYORUZ, MAHKEME DEVAM EDİYOR"

Selen Pınar Işık açıklamasında zaten evi boşaltma sürecinde olduğunu ve davanın devam ettiği yasal süreçte neden magazin sayfalarında olduğumu anlamadığını kaydederek şunları dile getirdi: "Haber kanallarının röportaj taleplerini kabul etmiyorum. Oğlum 6 yaşında ve zaten yeterince zor günler geçirdik daha çok psikolojimizin bozulmasına izin vermeyeceğim. Mahkeme sürecimiz sürüyor. Sizi meşgul ettiğim için kendi adıma özür dilerim."

 

Fenomen yazar Pucca'nın ev sahibinden isyan! İddiaları duyanlar inanamadı!

Emekliler pür dikkat bayram ikramiyesi müjdesini bekliyor! Emekliye 6 bin TL ikramiye mi geliyor!

Son 4 yılda hangi hisse kaç kat kazandırdı?


Geri Dön