01 / 05 / 2024

Jamal Abed Dhah Dhahi

Jamal Abed Dhah Dhahi

Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Jamal Abed Dhah Dhahi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta Avcılar, Denizköşkler Mahallesi'nde kuruldu.

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lulu Taiba Gayrimenkul Turizm Tarım Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal M F Aloudah tarafından kuruldu.

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Istanbul Key Gayrimenkul Danışmanlığı Hizmetleri Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli iel Ahmed Mohammed Baharetha ve Imad Jamal Ahmed ortaklığında kuruldu.

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Debajco Internatıonal Group İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Jamal Ibrahım Deeb Soboh tarafından kuruldu. 

Mustasharco Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mustasharco Emlak Danışmanlık Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Abed Al Aal tarafından kuruldu.

Bunyan Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bunyan Yapı Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 4 milyon TL sermaye b4edeli ile Abed Al Kader Chawa ve Hamza Serdar Canoğlu ortaklığında kuruldu.

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nama Fund Group İnşaat Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulnaser Kanan, Ahmad Kanaan, Fares Altahleh ve Jamal Alnumairi ortaklığında kuruldu.

Marinsa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marinsa Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt'ta Sara Jamalıan tarafından kuruldu.

Kma İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Kma İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de Murat Nukta ve Jamal Alghoranı ortaklığında kuruldu.

Dank İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Dank İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmeçe’de Jamal Alghoranı ve Favaz Baradan ortaklığında kuruldu.

Iset Mühendislik Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Iset Mühendislik Genel Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Roozbeh Abedınshırazı tarafından kuruldu.

Hellofasl  İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hellofasl  İnşaat Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da Wahdatullah Jamal Zai tarafından kuruldu.

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Future Way İnşaat Yatırım İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Abed A.W.S. Saeed ve Ammar Hamzah A. Imran ortaklığında kuruldu.

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afroturk Investments Gayrimenkul Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Hassan Farah Mohamed, Mohamoud Shıre Farah ve Jamal Hazam Adam ortaklığında kuruldu.

Jamal Abed Dhah Dhahi Haberi

Jamal Abed Dhah Dhahi

Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Jamal Abed Dhah Dhahi tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 21 Ağustos'ta kuruldu. 


Dhahi Emlakçılık Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. 3-Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılı etmek. 4-Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. 5-Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 6-Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. 7-1618 sayılı Seyahat Acenteleri Kanunu uyarınca...