17 / 05 / 2024

jandarma lojmanları yıkım

jandarma lojmanları yıkım

Kentsel dönüşüm kapsamında Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin kamulaştırdığı jandarma lojmanlarının 821 metrekarelik kalan kısmında yıkıma başlandı. EDOK ile Doğu Kışla Protokolü kapsamında jandarma lojmanlarının ilk kısmı yıkılmıştı...

Zonguldak Taşkömürü Kurumu'nun lojmanları yıkıldı!

Zonguldak ili Kozlu ilçesi İhsaniye Mahallesi'nde bulunan Türkiye Taşkömürü Kurumuna ait lojmanların yıkım sebebi meclis gündemine taşındı. CHPli Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Gümüşhane'de yıkım arbedesi!

Gümüşhane'de bir yaylada kaçak yapıların yıkımı sırasında arbede çıktı. Yıkıma engel olmayan çalışan bina sahiplerine jandarma müdahale etti. Arbade sonucunda 5 kişi gözaltına alındı.

İzmit'te tehlikeli bina yıkımı!

İzmit'te eski maliye lojmanlarının yıkımı devam ediyor. Binanın yıkım işlemi sürerken, bina çevresinde yeterince güvenlik önlemi alınmaması dikkat çekti. 

Şile'deki eski askeriye lojmanları yıkılıyor!

Askeriye lojmanlarının yeni yerine taşınması ile beraber askerlik şubesi yanında yer alan ve atıl durumda kalan eski askeriye lojmanlarının yıkımına başlandı.

Aydın Vakıflar yeni binası için yıkım başladı!

Aydın Efeler’de Atatürk Kent Meydanı yanında yer alan ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü lojmanları olarak kullanılan binanın yerine Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait yeni hizmet binası yapımı için yıkım çalışmaları başladı.

Düzce Akçakoca'daki eski jandarma binası yıkılıyor!

Akçakoca’da Şehir merkezi Hükümet Konağı arkasında bulunan Sağlık Ocağı tarafından kullanılan eski jandarma karakol binası yıkım çalışması başladı.

Kemer'deki ruhsatsız 30 iş yerinin yıkımına başlandı!

Kemer ilçesinde ruhsatsız oldukları tespit edilen 30 iş yerinin yıkımına başlandı. Çok sayıda jandarma, çevik kuvvet ve zabıta ekibinin güvenlik önlemi aldığı yıkım öncesi vatandaşlarla belediye ekipleri arasında kısa süreli gerginlik yaşandı

TBMM lojmanları yıkılıyor!

TBMM Kampüsü içinde bulunan ve 16 ay önce ısı yalıtımı yapılan lojmanların yıkımına başlandı. Bürokratların lojmanları boşaltmasının ardından dairelerin camları söküldü, binaların etrafı çevrilerek yıkım makineleri için hazırlık yapıldı...

Kayseri'de askeri lojmanlar ve iki villanın yıkımı tamamlandı!

Kayseri Büyüksehir Belediyesi başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında askeri lojmanlar ve iki villanın yıkımı tamamlandı. 4 bin metrekarelik alan park olacak. Park bu yıl içerisinde bitirilecek.

İnönü Stadı'nın altından tarihi kalıntı çıkarsa yıkım durdurulacak!

Haziran ayında başlanacak olan İnönü Stadı'nın yıkım çalışmalarının stadın altından tarihi kalıntı çıkığı takdirde durdurulacağı açıklandı...

Taksim İlkyardım Hastanesi'nin yıkımı tepkiye neden oldu!

Hakkında yıkım kararı verilen Taksim İlkyardım Hastanesi ile ilgili Beyoğlu halkından tepki geldi...

Emek Sineması'nın yıkımına çift buldozerle devam ediliyor!

Yıkım çalışmalarına başlanan Emek Sineması'nda çalışmalara hız verildi. Yıkıma çift buldozerle devam ediliyor...

Turistik tesiste hukuksuz yıkım iddiası!

Samsun'da bulunan turistik tesiste hukuka aykırı yıkım yapıldığı iddia edildi

jandarma lojmanları yıkım Haberi

jandarma lojmanları yıkım


Birkaç gün içinde yıkım ve moloz kaldırma işlemlerinin tamamlanacağı çalışmaların ardından bölge ilk aşamada çevre düzenlemesi yapılarak kente meydan olarak hizmet verecek. 


Lojmanlara ilk kepçe vuruldu

Büyükşehir Belediyesi kent içi trafiği rahatlatmak için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda EDOK ile Doğu Kışla Protokolü kapsamında jandarma lojmanlarının ilk kısmı yıkılmıştı.

Yıkılan alan çift yönlü kavşak olarak hizmet vererek Alemdar Caddesi ile Şahabettin Bilgisu Caddesi D-100 yan yol ile bağlantılı hale getirilmişti. Bu noktada ulaşıma rahat nefes aldıran kavşağın yanında bulunan jandarma lojmanlarının kalan kısmı ise Başkan Karaosmanoğlu'nun da katılımıyla yıkılmaya başlandı.