09 / 05 / 2024

Japon Kyoto Parkı nerede

Japon Kyoto Parkı nerede

Konya ile Japonya'nın Kyoto kenti arasında kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi için Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Japon Kyoto Parkı, kentin turizmine önemli katkı sağlıyor.

Bu park, Japonya'daymış hissi uyandırıyor!

Konya ile Japonya'nın Kyoto kenti arasında kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi için Büyükşehir Belediyesince yaptırılan Japon Kyoto Parkı, kentin turizmine önemli katkı sağlıyor.

Türk ve Japon Kültür kardeşliğinin simgesi EYOF parkı hizmete açıldı!

Türk ve Japon Kültür kardeşliğinin yansıtıldığı EYOF 2011 Spor ve Hatıra parkı kapılarını Trabzonlulara açtı. Park, Türk ve Japon kültürlerinin yansıtıldığı çay evleri, bitkileri ve dinleti alanlarıyla hizmete sunuldu..

Sarıyer Miyazaki Parkı açıldı!

Sarıyer Belediyesi tarafından, Van depreminde yıkılan Bayram Otel 'inin enkazında kalarak hayatını kaybeden Japon yardım gönüllüsü Atsushi Miyazaki adına yaptırılan "Japon Parkı" düzenlenen törenle açıldı.

Kartal Adanus Park'ta metrekaresi 3 bin 100 TL'ye! Peşinat yok!

TAGO Mimarlık’tan Japon Mimar Tatsuya Yamamoto ile Gökhan Aktan Altuğ imzasını taşıyan Kartal Adanus Park'ta peşinatsız ev sahibi olunabiliyor

Konya'da Japon Park'ı yapıldı!

Türkiye´de 36 bin metrekarelik alanı ile en büyük park olan Konya Japon Parkı´nın yapımında son aşamaya gelindiği bildirildi

Dora Park'ta 259 bin TL'ye son 10 konut!

Sur Yapı tarafından Ümraniye'de inşa edilen Dora Park'ta satışta bulunan son 10 daire kaldı.

Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde peşinde yüzde 30 indirim!

Emlak Pazarlama İnşaat tarafından inşa edilen Bahçeşehir Doğa Parkı Evleri'nde konutların fiyatı 112 bin TL'den başlıyor.

Uplife Park'ta 131 bin TL'ye! Sıfır faizle!

Teknik Yapı tarafından Kartal'da inşa edilen Uplife Park'ta fiyatlar 131 bin TL'den başlayıp, 240 bin 900 TL'ye yükseliyor.

Beta Park'ta 300 bin TL'ye! Hemen teslim!

Beta Yapı tarafından Ümraniye'da inşa edilen Beta Park'ta fiyatlar 300 bin TL'den başlıyor.

Orion Park'ta 609 TL taksitle!

Esenyurt'ta inşa edilen Orion Park'ta konutların fiyatı 89 bin 500 TL ile 187 bin TL arasında değişiyor.

Agena Park Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Esenyurt'ta yapılan Agena Park Evleri'nde fiyatlar 107 bin ile 420 bin TL arasında değişiyor.

Mia Park'ta 147 bin YTL'ye! Hemen teslim!

Saray Halı Grubu'na bağlı Namberg İnşaat'ın Kurtköy'de inşa ettiği, Mia Park'tan ev alanlar herkese ankastre ürünler hediye ediliyor.

Agena Park Evleri'nde 107 bin TL'ye! Sıfır faiz!

Esenyurt'ta inşa edilen Agena Park Evleri'nde fiyatlar 107 bin ile 420 bin YTL arasında değişiyor.

Japon Kyoto Parkı nerede Haberi

Japon Kyoto Parkı nerede

Konya Selçuklu ilçesi İstanbul Yolu üzerinde 2010 yılında hizmete açılan 36 bin metrekarelik Japon Kyoto Parkı, kent halkı ve çevre illerden gelen vatandaşların ilgisini çekiyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere gmre, Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya ile Kyoto arasında kardeşlik ilişkilerinin geliştirilmesi amacıyla yaptırılan park, 4 bin metrekarelik göleti, Japon balıkları, mimarisine uygun peyzaj düzenlemeleriyle görenleri adeta hayran bırakıyor. 


Park, taş ve ahşap köprüleri, Japon bitkileriyle de göz dolduruyor. Japon mimarisi tarzında yapılan ve açık büfe kahvaltı hizmeti verilen kafeterya ise özellikle hafta sonları vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor.

Japon turistlerin de ilgi gösterdiği park, düğün çekimlerinin vazgeçilmez mekanları arasında bulunuyor.

Japon Kyoto Parkı'nda, Japon bahçesi, kameriyeler, seyir terasları, taş fenerler, küçük adalar, doğal tepeler de mevcut.

"Bu park, Japonya'daymış hissi uyandırıyor"


Parkta çocuğuyla...