17 / 05 / 2024

Japon yatırımcı 2017 yatırımları

Japon yatırımcı 2017 yatırımları

İzmir Kalkınma Ajansı, "İZKA'nın özel bir yatırım ve tanıtım stratejisi yürüttüğü Japonya'dan çok sayıda firma, Avrupa'ya açılan kapı olarak İzmir'i seçti." dedi.

Berat Albayrak: Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek!

Hazine ve Maliye Bakanı Albayrak, 2017'de iş yapma kolaylığı endeksinde Türkiye'nin 190 ülke arasında 60'ıncı sıradayken bugün 33'üncü sırada olduğunu dile getirerek, "Türkiye yatırımcılar için cazibe merkezi olmaya devam edecek." dedi.

Yabancı yatırımcılar Türk gayrimenkul piyasasına akın ediyor!

TL'deki değer kaybı nedeniyle yabancı yatırımcıların son 6 ayda satın aldığı gayrimenkul 2017’deki toplam sayıyı geçti...

Yatırımcıyı yüksek faizden kurtarmak gerek!

Proje Bazlı Teşvik Sistemi Tanıtımı ve 2017 Yılında Hazırlıkları Tamamlanan Yatırımlara Teşvik Belgesi Dağıtım Töreni'nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Yatırımcıyı yüksek faizden kurtarmak gerek" dedi.

Türk gayrimenkul yatırımcısının yeni rotası neresi?

Knight Frank’in raporuna göre, 2017’de lüks evlerde fiyat artışı enflasyonun gerisinde kalınca Türk yatırımcılar da Avrupa gayrimenkul pazarına yöneldi.

Özak GYO yatırımcı sunumu 2017!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 2017 yıl sonu finansal sonuçlarına ilişkin olarak hazırlanan özet bilgileri ve geleceğe yönelik beklentilerini içeren yatırımcı sunumunu yayınladı. 

Londra lüks emlak piyasasındaki düşüş yatırımcılara fırsat sunuyor!

2017 yılında Londra lüks emlak piyasasındaki negatif büyüme ve düşüşün yabancı yatırımcılara, özellikle de dolar ve Euro kullananlara avantaj sağlayabileceğine dikkat çekildi..

Melek yatırımcıya vergi avantajının süresi uzadı!

Gelir Vergisi Kanunu'nun geçici 82. maddesinde melek yatırımcılar için bazı vergisel avantajlar yer alıyor. Bu maddenin uygulama süresi 2017 sonunda bitiyordu. Bakanlar Kurulu, 1 Ocak tarihli bir kararla bu süreyi beş yıl, 31 Aralık 2022 tarihine kadar uzattı.

Akfen GYO Aralık 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamu Aydınlatma Platformu'nda açıklama yaptı.  Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Aralık 2017 verilerini yayınladı.

Park Mavera 3'ün Kasım-Aralık yatırımcı raporu yayınlandı!

T.C. Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Park Mavera 3 projesine ilişkin 1 Kaısm 2017-15 Aralık 2017 dönemine ilişkin yatırımcı raporunu yayınladı.

Akfen GYO Kasım 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen GYO "Aylık Yatırımcı Raporu " kapsamında Kasım 2017 verilerini yayınladı. İşte ilgili yatırımcı raporu. 

2017’de melek yatırımcılar 66 girişime yatırım yaptı!

İş fırsatına yatırım yapan, şirketlerin büyümeleri ve gelişmeleri için sermaye sağlayan kişiler olan melek yatırımcıların oluşturduğu ekosistem giderek büyüyor. Melek yatırımcılar, 2017’de 66 girişime toplamda 26,4 milyon dolar yatırım yaptı.

YDA İnşaat Aralık 2017 yatırımcı sunumlarını yayınladı!

YDA İnşaat 4 Şubat 2020 vadeli TRSYDAT22015 ve 16 Mart 2022 vadeli TRSYDAT32212 ISIN kodlu tahvillere ilişkin belirlenen hüküm ve şartlar ile yatırımcı sunumları ve derecelendirme raporları yayınladı.

Akfen GYO Ekim 2017 Aylık Yatırımcı Raporu'nu yayınladı!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) aylık yatırımcı raporu hakkında açıklama yaptı.

Japon yatırımcı 2017 yatırımları Haberi

Japon yatırımcı 2017 yatırımları

İzmir Kalkınma Ajansınca (İZKA) özel bir yatırım ve tanıtım stratejisi yürütülen Japonya'dan çok sayıda firmanın Avrupa'ya açılan kapı olarak İzmir'i seçtiği belirtildi.


İZKA'dan yapılan açıklamada, İzmir’de 2016’nın ilk 6 ayında toplam 2 bin 237 yabancı sermayeli firmanın bulunduğu, kentin konumu gereği doğal dağıtım merkezi olması ve sunduğu yüksek yaşam standartlarıyla yabancı yatırımcının ilgisini çektiği ifade edildi.


Son dönemde Japon firmalardan arka arkaya gelen yatırım haberlerinin yabancı ilgisini gösterdiğine işaret edilerek, İZKA'nın özel bir yatırım ve tanıtım stratejisi yürüttüğü Japonya'dan çok sayıda firmanın Avrupa'ya açılan kapı olarak İzmir’i seçtiği bildirildi.


Açıklamada, son dönemde İzmir ve çevresinde yatırım kararı alan firmalarla ilgili bilgilere de yer verildi.


Buna göre, Japon gıda devi Nippon Ham, İzmirli beyaz et üreticisi Ege-Tav firmasının yüzde 60 hissesini, otomotiv yan sanayi...