19 / 07 / 2024

Japonyada tayfunda ölenlerin sayısı

Japonyada tayfunda ölenlerin sayısı

Yetkililer, şiddetini giderek artıran tayfun nedeniyle 150 binden fazla kişinin evlerinden tahliye edildiğini belirtti. Bölgede yaklaşık 60 bin evin elektriksiz kalmasına neden olan tayfun, cadde ve sokakların sular altında kalmasına yol açtı...

BM kalkınma uzmanları açıkladı! Depremden sonra en az 500 bin yeni konut gerekiyor!

Türkiye'de 6 Şubat tarihinde yaşanan deprem felaketinde ölenlerin sayısı 43 bini geçerken, BM kalkınma uzmanları konu ile ilgili açıklamalarında, ülkenin güneyinde 1,5 milyon kişinin evsiz kaldığına ve en az 500 bin yeni evin inşa edilmesi gerektiğini aktardı. İşte ayrıntılar... 

Kartal'da göçük altında kalan yaralılar 19 saat sonra çıkarıldı!

Kartal Cevizli ilçesinde bulunan Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 10’u geçti. 5’inci katta oturan Tekgöz ailesinin 5 yaşındaki kızları Havva ise 19 saat sonra molozların arasından çıkarıldı.

Kartal'da binanın çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 11'e yükseldi!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kartal'da bina çökmesi sonucu ölenlerin sayısının 11'e yükseldiğini bildirdi. 

Bursa'daki patlamada ölenlerin ailelerine ev verilecek!

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, 8 Kasım'da bir iplik-boya fabrikasında meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 5 işçinin ailesine, OSB'nin kentsel dönüşüm projesinden ev vereceklerini açıkladı..

Zonguldak Çaycuma'daki köprü kazasının davasında son durum!

Çaycuma'da, 11 kişinin tm öldüğü, 4 kişinin bulunamadığı köprü faciasının davası sürüyor. Zonguldak İdare Mahkemesinin, ölenlerin yakınlarına 20'şerbin lira manevi tazminat ödenmesi kararını Danıştay bozdu.

Hindistan'da çöken köprüyü inşa eden firmanın yetkilileri gözaltında!

Hindistan'ın doğusundaki Batı Bengal eyaletinin başkenti Kalküta'da dün çöken köprüyü inşa eden IVRCL şirketinin yetkilileri gözaltına alındı. Olayda ölenlerin sayısı 23'e, yaralananların sayısı 80'e yükseldi.

Torun Center asansör kazasında anlaşma sağlandı!

İstanbul Mecidiyeköy'de yapımı devam ederken 10 kişinin hayatını kaybettiği asansör kazasıyla gündeme gelen Torun Center'ın sahibi Aziz Torun, ölenlerin ailelerine hukukun öngördüğünden fazlasını vererek anlaştıklarını söyledi.

Emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı?

Emlak vergi borcunu iki taksite bölenlerin, ikinci taksit dönemi içerisinde vergi borcunu ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak vergisi ödeme süresi uzatıldı mı? İşte emlak vergisi takvimi..

Protesto olaylarında bilanço ağırlaşıyor: 22 ölü

IŞİD'in Kobani'ye saldırısı nedeniyle düzenlenen izinsiz gösteriler devam ederken, yaşanan olaylarda ölenlerin sayısı 22'ye yükseldi. İzmir'de bir süpermarket ateşe verildi, Gaziantep'te spor kompleksi harabeye döndü.

Japonya'daki Yanardağ patlamasında ölenlerin sayısı 48'e yükseldi!

Japonya'daki Ontake Yanardağı'nın 4 gün önce faaliyete geçmesi sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı 48'e yükseldi.Yetkililerden daha önce yapılan açıklamada, yanardağın faaliyete geçmesi nedeniyle 36 kişinin öldüğü belirtilmişti.

Nijerya'da kilise çöktü: 80 kişi öldü!

Nijerya'nın Lagos kentinde geçen hafta bir kiliseye ait konukevinin çökmesi sonucu ölenlerin sayısı 80'e çıktı. Enkazda arama çalışmaları sürerken şimdiye kadar 140'tan fazla kişinin kurtarıldığı açıklandı...

Torunlar GYO: İnşaat kazasıyla ilgili soruşturma süreci devam ediyor!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı: "Kazada ölenlerin yakınlarının mağduriyetini giderebilmek, bir nebze olsun acılarını hafifletebilmek için üzerimize düşen tüm görevleri yapacağımızı kamuoyunun bilgisine arz ederiz".

Paris'te bina çöktü!

Fransa'nın başkenti Paris yakınlarında dün meydana gelen patlama sonucu çöken binada ölenlerin sayısı altıya yükseldi. Çöken binanın enkazından dördü ağır yaralı toplam 11 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınmıştı.

Japonyada tayfunda ölenlerin sayısı Haberi

Japonyada tayfunda ölenlerin sayısı

Japonya'nın güneyindeki Okinawa ve Kyushu adasında etkili olan Vongfong tayfunu nedeniyle 35 kişinin yaralandığı bildirildi.


Yetkililer, şiddetini giderek artıran tayfun nedeniyle 150 binden fazla kişinin evlerinden tahliye edildiğini belirtti. Bölgede yaklaşık 60 bin evin elektriksiz kalmasına neden olan tayfun, cadde ve sokakların sular altında kalmasına yol açtı. Okinawa ve Kyushu adasında 35 kişi tayfun yüzünden yaralanırken, yetkililer toprak kaymalarına ve sele karşı halkı uyardı.


Meteoroloji Kurumu, saatteki hızı 180 kilometre olan tayfunun başkent Tokyo'ya ilerlediğini açıkladı. Okinawa'da geçen haftaki tayfunda üç ABD askeri hayatını kaybetmişti.


Öte yandan, saatteki hızı 190 kilometreye çıkan şiddeti bir kasırganın Hindistan'ın doğu eyaletleri Andhra Pradesh ve Odisha ile Bengal körfezine doğru ilerlediği...