02 / 05 / 2024

jardin eden şile nerede

jardin eden şile nerede

4 projesinin satışlarına devam eden Pana Yapı, Jardin Eden Kurtköy ve Jardin Eden Şile projeleri için düğmeye bastı.

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyolu ev fiyatlarını artırdı!

İstanbul-Şile-Ağva-Kandıra-Kaynarca Otoyol projesi, bölgedeki konut ve arazileri değerlendirdi. Çalışmaları devam eden proje, Şile’de konut fiyatları yüzde 36 yükseltti…

Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler briket evlere yerleştiriliyor!

Suriye'den Esad rejimi ve destekçilerinin ağır bombardımanlarından kaçan ve Türkiye sınırına göç eden Suriyeliler, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın desteği ile inşasına hız verilen briket evlere yerleştiriliyor. 

Nişantaşı’ndaki kaldırımı işgal eden yapılar yıkılıyor!

Şişli Belediye Başkanı Muammer Keskin, ilçedeki kaldırımı işgal eden yapıların yıkım çalışmalarını başlattı. Yayaların geçişini engelleyen masa ve sandalyeler kaldırılıyor, kaldırım üzerinde bulunan yapıları da iş makineleri ile yıkılıyor.

Valilikten Mühendis Korkut Küçükcan'ın ölümü ile ilgili açıklama!

Gaziantep Valiliği mühendis Korkut Küçükcan'ın Akkent'teki cami inşaatında kubbeye beton dökmek amacıyla kurulan iskelenin çökmesi ve enkaz altında kalması ve 33 saat devam eden kurtarma çalışması ile ilgili açıklama yaptı. 

TOKİ'den İstanbul Şile'ye 112 ucuz konut!

İstanbulluları konut sahibi yapmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Şile projesinin ihalesini 10 Aralık tarihinde gerçekleştirecek.

Emlak Konut ile TOKİ protokol imzaladı!

TOKİ’nin sahip olduğu arazileri ihalesiz alıp müteahhitlere gelir paylaşımı yolu ile ihale eden Emlak Konut yöntem değişikliğine gitti. Artık sadece alıcı değil aracı da olacak...

İstanbul'da inşaatı devam eden metro hatları ile dakikalarla yolculuk!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen  metro hatları ile yolculuk süreleri kısalıyor. İşte İstanbul'da inşaatı devam eden metro hatları ile dakikalarla yolculuk...

Rusya ile ticarette ümit vaat eden açıklamalar!

Türkiye’nin Moskova Büyükelçiliği Ticaret Danışmanı Feridun Başer, Rusya ile işbirliğinde metalürji, lojistik ve eğitim gibi sektörlerin ümit vaat ettiğini söyledi.

Wanda Vista 20 yıl kira garantisi ile tanıtılacak!

Mar Yapı, İstinye Park'ta yabancı yatırımcı ile buluşuyor.15 Haziran- 15 Ağustos tarihleri arasında İstinye Park'ı ziyaret eden yabancı yatırımcılara özel kurulacak stantta, Wanda Vista'yı kira garantisi ile tanıtacak. 

Dubai'nin Bitcoin ile emlak satma planı durdu!

Dubai'de inşaatı devam eden ve Bitcoin ile ödeme yapılabilen Aston Plaza isimli sitenin inşaatı durdu. Böyle olunca Bitcoin ile alışveriş yapma durumu da sekteye uğradı...

KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi!

KİPTAŞ imzası ile hayata geçirilen 9 projede satışlar devam ediyor. İşte KİPTAŞ'ın satışı devam eden 9 projesi...

Doğuş Grubu, 3 banka ile yapılandırma imzası attı!

Kreditör bankalar konsorsiyumunu temsil eden eş lider bankalar ile Doğuş Grubu arasında bir süredir gündemde olan yapılandırma çalışmaları başarıyla tamamlandı...

Kanal İstanbul ile boğazdaki risk sona erecek!

İstanbul Boğazı'ndan geçen gemilerin denize döktüğü sintine atıkları, İstanbul Boğazı'nı tehdit eden seviyelere geldi. Kanal İstanbul projesinin hayata geçirilmesi ile birlikte boğazdaki risk de sona erecek.

jardin eden şile nerede Haberi

jardin eden şile nerede



Fikirtepe'de hayata geçirdiği Brooklyn Life, Brooklyn City ve Brooklyn Dream ve Çeşme'de hayata geçirdiği Jardin Eden projelerinin satışlarına devam eden Pana Yapı yeni projeler için düğmeye bastı.

Pana Yatırım Holding'in bugün Swissotel'de gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan Pana Yapı İnşaat Grup Başkanı Mahir Şaşmaz, Kurtköy ve Şile'de Jardin Eden markalı iki yeni proje hayata geçireceklerini belirtti.

Brooklyn ve Jardin Eden olarak iki ayrı markayla yollarına devam ettiklerini söyleyen Mahir Şaşmaz, Jardin Eden Şile ve Jardin Eden Kurtköy projeleriyle ilgili açıklamalar yaptı. Şile projesinin 30 dönüm alan üzerinde hayata geçeceğini belirten Şaşmaz, projeyi 80 milyon dolar yatırımla inşa edeceklerini söyledi. Kurtköy projesiyle ilgili de bilgi veren Şaşmaz, Kurtköy'de 111 dönüm alan üzerinde bir sağlık kompleksi inşa edeceklerini belirtti. 60 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata...