16 / 05 / 2024

Jatomi Fitness salonları

Jatomi Fitness salonları

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı.

Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları kiraya verilecek!

İstanbul İli Avcılar Belediye Başkanlığı, Avcılar Barış Manço Kültür Merkezi'ndeki sinema salonları ve yeme içme alanları için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 19 Aralık'ta yapılacak.

Düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu! İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Evlenecek çiftlerin merak ettiği düğün salonu kiralamanın maliyeti belli oldu. Sektörden isimler fiyatları tek tek açıkladı. Peki İstanbul'da en ucuz ve en pahalı salonlar nerede? 

Konut projelerinde spor salonlarına talep artıyor!

Spor salonu sektörünün önde gelen markaları arasında yer alan Proforce’un Genel Koordinatörü Selahattin Alıcı, konut projelerinde spor salonlarına talebin arttığını söyledi.

Berber, kuaför ve güzellik salonları için yeni karar! 1 Ocak'tan itibaren geçerli olacak!

Berber, kuaför ve güzellik salonları için alınan yeni düzenleme kararı açıklandı. Buna göre; 1 Ocak'tan itibaren berber, kuaför ve güzellik salonları haftanın bir günü kapalı olacak. Alınan kararda bugünün Pazar olacağı da açıklandı. İşte detaylar...

Horizon ile evde bile profesyonel koşun! İşte Horizon Fitness koşu bandı modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Profesyonel kalitedeki fitness ekipmanları ile dünyaca bilinen marka Horizon Fitness, koşu bandı modelleri ile dikkat çekiyor. Tüm koşu bandı modellerini ve fiyatlarını yazımızda bulabilirsiniz…

Düğün salonları işletmecilerinden kira stopajı vergisi açıklaması!

Bir yıldır faaliyet gösteremeyen düğün davet mekanlarının işletmecileri iflasın eşiğine geldiklerini belirtti ve "Artık yeter" dedi. İşletmeciler, 2021 yılı sonuna kadar düğün davet salonlarından kira stopajı vergisinin alınmamasını talep etti.

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları 5 yıllığına kiraya verilecek!   

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi kuruldu!

Eva Seminer Toplantı Ve Ofis Salonları Kiralama Limited Şirketi Şişli'de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Elerman Nemutlu, Ayşe Eser Ozar ve Vedat Erol ortaklığında kuruldu.

Düğün salonlarının 1 Temmuz'da açılması evlenecek çiftleri sevindirdi!

3 aydır kapalı olan düğün salonlarının 1 Temmuz'da yeni tip koronavirüs önlemlerine uygun olarak açılması kararının hem sektörü hem evlenecek çiftleri mutlu etti...

Stadyum ve spor salonlarından kira alınmayacak!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 81 il müdürlüğüne stadyum ve spor salonlarından kira alınmamasına ilişkin genelge gönderdi…

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sanya Emlak Turizm Otomotiv Gıda Güzellik Salonları Kargo Kuyumculuk Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Najmeddin M. Wafa tarafından kuruldu. 

Kadıköy Belediyesi Zübeyde Hanım kokteyl salonları kiraya verilecek!    

Kadıköy Belediye Başkanlığı, Kadıköy Belediyesi Evlendirme Dairesi Zübeyde Hanım Kokteyl Salonları ve Açık Teras Servis İşini kiraya verecek. 

Artık evlerin salonları 'L' şeklinde!

Kentsel dönüşüme giren evlerin birçoğunun salonları “L” şeklinde. Mekanın bir köşesi muhakkak küçük bir balkon ile birleştirilmiş. Mekanın büyüklüğü zorla tek bir yaşam şekline itiyor.

Jatomi Fitness salonları Haberi

Jatomi Fitness salonları

İstanbul'da oldukça popüler olan spor salonlarından Jatomi Fitness, çalışanlarına iflas ettiğini duyurarak, dün akşam bir saat içinde tüm salonlarını kapattı. Şirketten, üyelerine yönelik resmi bir açıklama yapılmazken, çalışanlara yönelik 'iflas' açıklaması yapıldı. Bazı şubelerin kapısına ise, yurt dışındaki yetkililerin iletişim numaraları asıldı. 40 bini aşkın kişinin mağdur olduğu belirtilirken, geri ödemelerin nasıl yapılacağı ise belirsizliğini koruyor.


Jatomi Fitness'tan açıklama!



İstanbul'da büyük alışveriş merkezlerinde yer alan salonun bir anda kapılarını kilitlediği ve müşterilerine konuyla ilgili herhangi bir bilgi vermediği de ifade ediliyor.


"SALONU ÜZERİMİZE KAPATTILAR"

Hurriyet.com.tr'nin ulaştığı Jatomi üyelerinden biri, spor yaptıkları anda bir anda yetkililerin kendilerine gaz kaçağı var dendiğini, salonun bir anda kapatılmaya başlandığını söyledi.


Üye G.S, "Bize gaz kaçağı var derhal burayı boşaltın dendi. Biz de bir telaşla çıktık. Bir diğer...