30 / 04 / 2024

Jay Z nin malikanesi

Jay Z nin malikanesi

Ünlü çift Beyonce ve Jay Z'nin lüks malikanesi dikkat çekiyor. Çocukları Blue Ivy'nin de huzur içinde yaşaması için her detayın düşünüldüğü malikanenin değeri 85 milyon dolar...

Jay-Z dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi oldu!

ABD'de yayımlanan Forbes dergisi, Jay-Z'nin gayrimenkule ve birçok başka alana yaptığı yatırımlarla dünyanın ilk dolar milyarderi rapçisi olduğunu bildirdi.

Kayseri'nin ruhsat sorunu çözüldü!

Meslek odaları tarafından açılan dava imar yönetmeliği ile ilgili yürütmenin durdurulması kararıyla başlayan ruhsat sorunu Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin çalışmalarıyla çözüldü.

Gani Müjde'nin Kağıthane’deki binasına hırsız girdi!

Yapımcı ve yönetmen Gani Müjde’nin Kağıthane’deki beş katlı binasına hırsız girdi, boş dairelerdeki kombi ve bataryaları çaldı

Veysel Tiryaki: Yenimahalle’nin yüz yılını planladık!

Yerel seçimler için hazırladıkları projelerin birçoğunun Türkiye’de ilk defa hayata geçirileceğini söyleyen Başkan Adayı Tiryaki “Biz Yenimahalle’nin yüz yıl sonrasını planladık” diye konuştu.

AYD’nin tazminatsız fesih için verdiği sözü yerine getirmesini bekliyoruz!

AYD Yönetimi’nin Eylül'de 'üç ay önceden bildirilmesi kaydı ile perakendeciye tazminatsız çıkış hakkı’ verme kararı aldığını hatırlatan Sinan Öncel, "5 ay geçtiği halde bazı AVM’ler kontratlardaki yüksek tazminat maddeleri ile markalarımızı adeta rehin tutmaya devam ediyor" dedi...

Gebze Belediyesi'nin Kızılay'daki kiralık hizmet binası mecliste!

Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Kızılay Merkezinin kendi mülkiyetinde bir hizmet binası bulunurken kira ödeyerek başka bir binada hizmet vermesi TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ersem Yıldız İnşaat Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ersem Yıldız İnşaat Elektrik Çelik Makina Madencilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Ersem Yıldız İnşaat  Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a taşındı. 

Zübeyde Ana Çocuk Akademisi'nin kaba inşaatı bitti!

Bursa Mudanya Belediyesi tarafından projelendirilen ve çalışmalarına başlanan Zübeyde Ana Çocuk Akademisi inşaatında sona gelindi. Bu yıl açılan akademi Türkiye'nin en büyüğü olacak.

Maltepe'nin imar sorunu çözülüyor!

Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde 40 senedir çözülemeyen imar sorununun çözümünde son aşamaya gelindi.

Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi!

Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde oynayan 2013 Miss Model Türkiye ve Miss Model Avrupa Birincisi Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi.

Düzce’nin en önemli 5 sorunu çözüme kavuştu!

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı ve Bilim Sanayi Teknoloji eski Bakanı Dr. Faruk Özlü Düzce'nin 5 sorununun çözüme kavuştuğunu söyledi. 

Sultanbeyli’nin tapu sorunu çözüldü!

İstanbul Sultanbeyli’nin yüz yıldır beklediği gün geldi. Hisseli parsellerle ilgili senelerdir verilen mücadele meyvesini verdi ve bugün ilk tebligatlar hak sahiplerine teslim edildi.

Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı!

Ünlü rapçi Jay-Z eşi Beyonce'ye İtalya'dan ev aldı. Bin metrekarelik evin fiyatının 30 milyon euro iddia edildi.

Jay Z nin malikanesi Haberi

Jay Z nin malikanesi

Ünlü çiftten Beverly Hills'te 85 milyon dolarlık yatırım.


Ünlü çift Beyonce ve Jay Z'nin lüks malikanesi dikkat çekiyor. Çocukları Blue Ivy'nin de huzur içinde yaşaması için her detayın düşünüldüğü malikanenin değeri 85 milyon dolar.


Beyonce ve Jay Z, lüks malikanesinde kızları için şeker odası bile düşünmüş.


New York Daily'nin haberine göre 23 bin metrekarelik evde lüks detaylar düşünülmüş.


Malikanede 8 yatak odası 15 banyo, şarap mahzeni, 24 kişilik ev sineması, sonsuzluk havuzu, özel araçlar taşıyabilen asansör gibi özellikler bulunuyor.