01 / 05 / 2024

JCR-Eurasia Rating sur yapı açıklaması

JCR-Eurasia Rating sur yapı açıklaması

JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı’nın ve yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını sürdüren Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti...

Özak GYO'ya özel sektörün en yüksek kredi notu!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’nın ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisindeki notunu yükseltti.

Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

JCR Eurasia Rating tarafından Özak GYO'nun uzun vadeli kredi notu "AA (Trk)", Kısa Vadeli Ulusal Notu "A-1+ (Trk)" olarak belirlendi.

JCR: Sur Yapı sektörün üzerinde büyüdü!

JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik incelemesini tamamlayarak, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin bu yıl da ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategoride olduğunu açıkladı.

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın kredi notunu düşürdü!

JCR Eurasia Rating, Şeker Finansal Kiralama'nın Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu ‘BBB (Trk), Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise ‘A-3 (Trk)' olarak aşağı yönlü revize etti, Uzun Vadeli Ulusal Notuna ilişkin görünümünü ‘Stabil' olarak belirledi.

Vakıf Finansal Kiralama'nın yatırım yapılabilir notu A- oldu!

JCR Eurasia Rating,Vakıf Finansal Kiralama A.Ş.'nin yatırım yapılabilir kategorisindeki Uzun Vadeli Ulusal Notu'nu 'A- (Trk)', Kısa Vadeli Ulusal Notu'nu ise 'A-1 (Trk)' olarak teyit edildi.

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

Ata GYO ve JCR Eurasia Rating'in sözleşmesi iptal edildi!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı açıklamada JCR Eurasia Rating  arasında 17 Eylül 2015 tarihinde imzalanan kredi derecelendirme sözleşmesini iptal ettiğini açıkladı.

Japon JCR’dan Özak GYO’ya A+ not geldi!

JCR-Eurasia Rating, Özak Global Holding'in gayrimenkul sektöründeki firması olan Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş'yi ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi.

Özak GYO kredi derecelendirme notunu açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) JCR Eurasia Rating tarafından gerçekleştirilen kredi derecelendirme notunu açıkladı. 

Sur Yapı yükselişini hızla sürdürüyor!

Kredi derecelendirme kuruluşu JCR-Eurasia Rating, gayrimenkul söktörünün öncü firmaları arasında yer alan Sur Yapı ve Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti.

JCR, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin kredi notunu yükseltti!

JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı’nın ve yenilenebilir enerji alanında yatırımlarını sürdüren Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu’nu A-’ye yükseltti...

JCR Eurasia Rating'ten Taşyapı'ya tam puan!

JCR Eurasia Rating, Taşyapı İnşaat'ın uzun vadeli ulusal not ve görünümü için ‘yatırım yapılabilir’ değerlendirmesini yaptı.

JCR Avrasya Derecelendirme ile Emay İnşaat'ın sözleşmesi iptal edildi!

JCR Eurasia Rating ile “Emay İnşaat Taahhüt San. Tic. A.Ş.” arasında 1 Aralık 2014 tarihi itibariyle imzalanan Kredi Derecelendirme sözleşmesi iptal edildi.

JCR-Eurasia Rating sur yapı açıklaması Haberi

JCR-Eurasia Rating sur yapı açıklaması

Sur Yapı, hem gayrimenkul hem de enerji sektöründe gerçekleştirdiği yatırımlarıyla yükselişini sürdürüyor. JCR-Eurasia Rating, derecelendirme notlarının periyodik gözden geçirme sürecinde Sur Yapı ve Sur Enerji’yi ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdi. Sur Yapı ve Sur Enerji’nin Uzun Vadeli Ulusal Notu A-’ye yükseltildi. JCR-Eurasia Rating, (EACRA) Avrupa Kredi Derecelendirme Kuruluşları Birliği’nin kurucu üyeleri arasında yer alıyor ve Asya’daki 33 kredi derecelendirme kuruluşunun üye olduğu ACRAA üyeleri arasında yer alıyor. JCR-Eurasia Rating, BDDK tarafından 2009 yılında bağımsız denetleme kuruluşu olarak Türkiye’de faaliyet göstermek üzere yetkilendirilmişti.

JCR-Eurasia Rating’in Sur Yapı ve Sur Enerji’yi ulusal ve uluslararası düzeyde yatırım yapılabilir kategorisinde değerlendirdiği açıklamasında şu ifadeleri kullandı; "Gayrimenkul geliştirme, taahhüt ve enerji alanında faaliyet gösteren Sur Yapı Grubu, 25 yılı aşan faaliyet geçmişiyle...