19 / 05 / 2024

Jennifer Hudson Chicago\'daki evini satıyor

Jennifer Hudson Chicago\'daki evini satıyor

Ünlü aktris Jennifer Hudson, ailesinin öldürüldüğü evi satıyor

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Chicago'daki gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü!

ABD'nin Chicago kentinde bir gökdelenin asansöründe mahsur kalan 6 kişi 84 kat düştü. 6 kişi kazadan yara almadan kurtuldu...

Chicago'daki Lincoln Mall'un son hali çok ürkütücü!

ABD'nin Chicago şehrinde bulunan Lincoln Mall'un eski şaşalı günlerinden eser yok. Lincoln Mall'un son hali çok ürkütücü!

Jennifer Lawrence, California'daki evini 865 bin dolara sattı!

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 1.1 milyon dolara sattı!

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü.

Ben Affleck ve Jennifer Garner Los Angeles'taki evleri boşlattılar!

10 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan Ben Affleck ve Jennifer Garner artık tam olarak yolun sonuna geldi. Ünlü çiftin, ABD, California'daki Pacific Pelicades'te bulunan evlerinin önüne dün çok sayıda nakliye kamyonu park etti.

Jennifer Lopez Kaliforniya'daki evinin fiyatını 14.5 milyon dolara indirdi!

Jennifer Lopez'in Beverly Hills'teki Hidden Hills bölgesinde yer alan malikanesi elinde kaldı! Sekiz aydır alıcı bulamayan Lopez, evin fiyatını 17 milyon dolardan 14.5 milyon dolara indirdi.

Taylor Hill Chicago'da yeni mağaza açtı!

VICTORIA'S Secret'ın yeni nesil meleklerinden Taylor Hill, önceki gün firmanın Chicago'daki yeni mağazasının açılışını yaptı.

Michael Jordan malikanesini 14.8 milyon dolara satıyor!

Üç yıl önce 29 milyon dolara satışa çıkardığı Chicago'daki malikanesine alıcı bulamayan Michael Jordan, ihtişamlı evin fiyatını 14.8 milyon dolara indirdi.

Diane von Fürstenberg ile Barry Diller Hudson Nehri'ne ada yaptırıyor!

Ünlü modacı Diane von Fürstenberg ile milyarder iş adamı olan eşi Barry Diller, Manhattan’daki Hudson Nehri’ne bir ada yapmaya hazırlanıyor. Bütün izinler çıkarsa adanın yapımına 2016 yılında başlanacak.

Jennifer Lopez bugün Metropol İstanbul'da dairesini alacak!

Jennifer Lopez bugün Metropol İstanbul'daki dairesinin törenle anahtarını teslim alacak

Ernst Hemingway'in Chicago'daki evi 525 bin dolardan satıldı!

Ernest Hemingway'in gençlik dönemlerinde Chicago'da yaşadığı banliyö evi bir aileye satıldı. Ancak evin yeni sahipleri yazarın ziyarete gelen fanlarının ve öğrencilerin eve kabul edileceğini belirtti.

Michael Jordan'ın Chicago'daki 29 milyon dolarlık evi herkesi büyülüyor!

Başarılı basketbolcu Michael Jordan'ın Chicago'daki evi, 29 milyon dolarlık bir ücretle bölgenin en pahalı evlerinin başında geliyor

Jennifer Hudson Chicago\'daki evini satıyor Haberi

Jennifer Hudson Chicago\'daki evini satıyor

Oscarlı ünlü aktris Jennifer Hudson, geçtiğimiz yıl annesi ve kardeşinin hunharca bir cinayetle öldürüldüğü Chicago'daki evi satışa çıkardı. Hudson, "Olayın arkasından evi satmak istemiştim ama kendimde bu gücü bulamamıştım, şimdi satıyorum"...