29 / 04 / 2024

Michael Jordan malikanesini 14.8 milyon dolara satıyor!

Michael Jordan malikanesini 14.8 milyon dolara satıyor!

Üç yıl önce 29 milyon dolara satışa çıkardığı Chicago'daki malikanesine alıcı bulamayan Michael Jordan, ihtişamlı evin fiyatını 14.8 milyon dolara indirdi.



Üç yıl önce 29 milyon dolara satışa çıkardığı Chicago'daki malikanesine alıcı bulamayan Michael Jordan, ihtişamlı evin fiyatını 14.8 milyon dolara indirdi

Basketbol dünyasının efsanevi yıldızı Michael Jordan, üç yıldır satmaya çalıştığı Chicago'daki malikanesi için fiyat ayarlaması yaptı. İlk olarak 2012 Mart'ında 29 milyon dolara satışa çıkan görkemli evin fiyatı, bir yıl sonra 21 milyon dolara düşmüştü. Bu indirime rağmen malikanesi için ciddi bir alıcı bulamayan ünlü yıldız, yeni fiyatı 14.8 milyon dolar olarak belirledi. Bahçe kapısında Jordan'ın forma numarası olan 23 rakamı bulunan malikane, 5 bin 200 metrekare büyüklüğünde. Yedi dönüm arazi içinde yer alan ev, Chicago'nun dışındaki Highland Park'te bulunuyor. Jordan ve o dönemki eşi Juanita, 1991'de aldıkları araziye bu malikaneyi yaptırmıştı. 9 odalı evde; puro odası, NBA kalitesinde basketbol sahası ve soyunma odaları, şarap mahzeni, tenis kortu, havuz ve kuaför bulunuyor. 


İşte o malikane!


Michael Jordan malikanesini 14.8 milyon dolara satıyor!


Sabah


Geri Dön