03 / 05 / 2024

Michael Bay, malikanesini 6,8 milyon dolardan satıyor!

Michael Bay, malikanesini 6,8 milyon dolardan satıyor!

Transformers serisinin yönetmeni Michael Bay, muhteşem malikanesini elden çıkarmaya karar verdi. Emlak zengini ünlülerden biri olan Bay, Santa Barbara'daki malikaneyi 6. 8 milyon dolardan satışa sundu.



Ödüllü mimar Jan Hochhauser tarafından tasarlanan malikane minimalist bir anlayışla döşenmiş.


Bu etkileyici malikanenin oturma odası ve mutfağı okyanus manzaralı ve yüzme havuzu bulunan bir bahçeye açılıyor.

1993 yılında inşa edilen malikane tavandan tabana geniş penceler içeriyor. Banyo ve tuvalet ise okyanus ve dağ manzaralı. 1965 doğumlu Michael Bay'in California çevresinde bir çok gayrimenkul yatırımı bulunuyor. Yönetmen genellikle Bel Air'deki evinde üç köpeğiyle birlikte yaşıyor.


The Rock, Armageddon, Pearl Harbor, Bad Boys Tranmformers serisi Bay'in en çok bilinen filmlerinden bazıları. Küçük yaşlarda annesinin 78 mm'lik kamerasıyla filmler çekmeye başlayan Michael bay, henüz 15 yaşındayken George Lucas'ın yönettiği Kutsal Hazine Avcıları filminde kamera arkasında küçük bir görev alarak kariyerine başladı. Setten pekmemnun kalmadı ama filmi izledikten sonra sinema yönetmeni olmaya karar verdi.


Bay kariyerinin ilk yıllarında video klipler ve reklam filmleri yönetti. Sonra da Hollywood'un söz sahibi yönetmenlerinden biri haline geldi.

HÜRRİYET


Geri Dön