04 / 05 / 2024

Jennifer Lawrence evini ne kadara sattı

Jennifer Lawrence evini ne kadara sattı

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Kylie Jenner, Rihanna, Adele ve daha birçok ünlünün milyonluk malikaneleri!

Dünyaca ünlü yıldızlar milyonluk evleri ile görenleri büyüledi! Kanye West-Kim Kardashian, Jennifer Lawrence, Kylie Jenner, Rihanna, Brad Pitt- Angelina Jolie ve daha pek çoğunun evi görenlere şok yaşatacak! İşte detaylar...

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Jennifer Lopez New York’taki evini satıyor!

Amerikalı oyuncu, şarkıcı, moda tasarımcısı, dansçı ve yapımcı olarak tanınan Jennifer Lopez şu sıralar Alex Rodriguez'le olan birlikteliği ile gündemde. 

Jennifer Lawrence, California'daki evini 865 bin dolara sattı!

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.

Jennifer Lawrence, California'daki evini 1.1 milyon dolara sattı!

Önceki gün Forbes Dergisi tarafından 46 milyon dolar gelirle 2016'da "dünyanın en çok kazanan kadın oyuncusu" olduğu açıklanan Oscar ödüllü oyuncu Jennifer Lawrence'ın (26), bir ev satışından 270 bin dolar kazanç sağladığı ileri sürüldü.

Jennifer Lopez'in Miami'deki evini Phil Collins aldı!

Ünlü İngiliz müzisyen Phil Collins, Miami'nin en pahalı 10 evinden biri olan ve bir dönem ünlü şarkıcı Jennifer Lopez'inde sahip olduğu konağı aldı.

Jennifer Lawrence Tribeca bölgesinde ev arıyor!

Jennifer Lawrence, önceki gün New York'ta kaldığı otelden çıkarken görüntülendi. Lawrence, Tribeca bölgesine giderek daireleri gezdi.

Jennifer Lopez Hidden Hills'teki malikanesini satıyor!

Jennifer Lopez; Kim Kardashian-Kanye West çiftinin Hidden Hills'ten yeni bir malikane satın almasından birkaç ay sonra, aynı semtteki süper lüks evini satışa çıkardı..

Jennifer Lawrence, Los Angeles'tan 8.2 milyon dolara ev aldı!

İngiliz müzisyen Chris Martin ile ilişkisiyle gündemde olan Jennifer Lawrence, sinemadan kazandığını gayrimenkule yatırıyor.24 yaşındaki oyuncu 8.2 milyon dolar değerinde yeni bir ev aldı...

Jennifer Lawrence 24 yaşında malikane sahibi oldu!

Hollywood'un en gözde genç kuşak yıldızlarından Jennifer Lawrence, 24 yaşında bir malikane sahibi oldu. Lawrence, bir başka ünlü yıldız Jessica Simpson'ın Los Angeles'taki malikanesini aldı.

Dünya jet sosyetesinin evini bir Türk döşüyor!

Murat Erat 32 yaşında. Sivas’tan İstanbul’a göçmüş bir ailenin ikinci kuşak temsilcisi. Henüz genç yaşına rağmen dünyaca ünlü politikacıların, iş adamlarının ve sanatçıların evini sil baştan yeniden döşüyor...

Eyşan Özhim Bozcaada'daki arsasını ve Riva Konakları'ndaki evini satıyor!

Eyşan Özhim, 1.5 milyon lira harcayarak yapımcılığını yaptığı Benimle Oynar mısın adlı film gişede iş yapmayınca borçlarını ödeyebilmek için Bozcaada'daki arsasını ve Riva Konaklan'ndaki evini satmaya karar verdi..

Jennifer Lawrence evini ne kadara sattı Haberi

Jennifer Lawrence evini ne kadara sattı

Oscar ödüllü Hollywood yıldızı Jennifer Lawrence New York’ta bir ev satın alabilmek için ABD’nin California eyaletindeki villasını indirim yaparak sattı.


Forbes’a göre iki yıldır dünyanın en çok kazanan aktrisi olan 26 yaşındaki oyuncu, Santa Monica şehrindeki villayı satabilmek için 500 bin dolar indirim yaptı. Ünlü oyuncu, 2006 yılında villayı 1,3 milyon dolara satın almıştı. Lawrence’ın 4+1 villası plaja birkaç dakikalık mesafedeydi. Şu sıralar aynı bölgede iki yatak odalı vilaların 1,6 milyon dolara satıldığı öğrenildi.


Yaptığı satıştan 865 bin dolar alan Lawrence, 10-18 milyon dolar bütçeyle New York’un Tribeca bölgesinde bir ev arayışına girdi.


Habertürk



Haber Sözcü'de şu şekilde yer aldı;


Ünlü oyuncu Jennifer Lawrence, villasını 500 bin dolar indirim yaparak sattı. Forbes'a göre iki yıldır dünyanın en çok kazanan aktrisi olan 26 yaşındaki oyuncu,...