04 / 05 / 2024

Jennifer Lopezin evinin fiyatı

Jennifer Lopezin evinin fiyatı

Jennifer Lopez; Kim Kardashian-Kanye West çiftinin Hidden Hills'ten yeni bir malikane satın almasından birkaç ay sonra, aynı semtteki süper lüks evini satışa çıkardı..

Demet Özdemir'in evinin tadilatıyla Oğuzhan Koç ilgileniyor!

Geçtiğimiz aylarda Zekeriyaköy'den ev satın alan Demet Özdemir yeni evine yerleşti. Güzel oyuncunun yeni evinin tadilatıyla sevgilisi Oğuzhan Koç ilgileniyor. 

Faruk Çelik’in oğluna ait Uludağ'daki dağ evinin kaçak olduğu iddiası!

AKP'li eski bakan Faruk Çelik'in oğlu Enes Çelik'in üzerine kayıtlı Bursa Uludağ eteklerinde yer alan Alaçam köyündeki dağ evinin 31 Aralık 2017'den sonra yapılmış olmasına rağmen 2018'de yapı kayıt belgesi alındığı, CİMER'e yapılan şikayetle belirlendi.

Gülşen İspanya'daki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL harcadı!

İspanya'ya dönen şarkıcı Gülşen buradaki evinin dekorasyonu için 1.5 milyon TL'yi gözden çıkardı. 

Yasemin Özilhan evinin alt katını spor salonuna dönüştürdü!

Eski oyuncu Yasemin Özilhan, pandemi döneminde sağlıklı bir şekilde spor yapabilmek için evinin alt katını spor salonuna çevirdi.

Jennifer Lawrence New York'ta 21.9 milyon dolara villa satın aldı! 

Hollywood'un başarılı oyuncusu Jennifer Lawrence New York'taki evini  5 milyon dolar indirimle sattı. Güzel oyuncu aynı bölgeden  iki katlı  bir villa satın aldı. 

Gurbetçi, yaptırdığı taşınabilinir evinin çalındığını tatile gelince fark etti!

Antalya Manavgat'ta tatillerde kullandığı taşınabilir hazır evinin çalındığını fark eden gurbetçi, şikayetçi oldu.

Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez Florida'dan ev aldı!

Ünlü çift Jennifer Lopez ve Alex Rosriguez, Florida'nın en lüks bölgelerinden birinden 40 milyon dolara lüks bir malikane aldı...

Jennifer Lopez Malibu'daki villasını 8 milyon dolara satıyor!

Jennifer Lopez ve Alex Rodriguez, Malibu'da bulunan evlerini 8 milyon dolara satıyor...

Rize'de evinin nakline karar verilen ailelere kira yardımı müjdesi!

Rize'de evinin nakline karar verilen ailelerden kiraya taşınanlara kira yardımına başlanırken, barınma sıkıntısı olan vatandaşlar için geçici çözüm olarak 4 aile, Çayeli Öğretmenevine yerleştirildi.

Jennifer Lopez Kaliforniya'dan 1 milyon 370 bin dolara ev aldı!

Amerikalı şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, milyon dolarlık gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor. Güzel şarkıcı bu kez yeni evi için 1 milyon 370 bin dolar ödedi.

Coşkun Sabah: Kızımın evinin kirası 900 Euro!

Türk müziğinin güçlü sesi ve bestekarı Coşkun Sabah yaptığı açıklamada "Kızım yurt dışında iyi bir paraya okuyor, evinin 900 euro kirası var" dedi.

Batı Şeria'daki Filistinli ailenin evinin yıkılmasına tepki!

Filistinli gruplar ve insan hakları örgütleri, işgal altında yer alan Batı Şeria'daki Filistinli ailenin evinin yıkılmasına tepki gösterdi.

Fahrettin Altun, evinin yanındaki alanı Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden kiraladı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, İletişim Başkanı Fahrettin Altun'un Üsküdar'daki arsasıyla ilgili çıkan haberlere ilişkin, "Evini kendi arsası içinde büyütme imkanı olduğu halde bunu da yapmamıştır. Evinin ve bahçesinin hemen yanında bulunan alanı ise Vakıflar Genel Müdürlüğünden kiraladı" dedi...

Jennifer Lopezin evinin fiyatı Haberi

Jennifer Lopezin evinin fiyatı

Jennifer Lopez; Kim Kardashian-Kanye West çiftinin Hidden Hills'ten yeni bir malikane satın almasından birkaç ay sonra, aynı semtteki süper lüks evini satışa çıkardı

Beverly Hills'in Hidden Hills mahallesi, Jennifer Lopez ile Kim Kardashian'a dar geldi! Kardashian'ın; annesi Kris Jenner'ın da yaşadığı Hidden Hills'ten 20 milyon dolara bir malikane satın almasının ardından, Lopez aynı mahalledeki evini sessizce satışa çıkardı. JLo'nun 2010 yılında o zamanki eşi Marc Anthony ile birlikte 8.2 milyon dolara aldığı ev, çiftin boşanmasının ardından Lopez'e geçmişti. Bin 500 metrekare büyüküğündeki, dokuz odalı malikanede; dans stüdyosu, spor salonu, 20 koltuklu sinema salonu, sekiz şömine, havuz, sekiz otomobillik garaj ve kayıt stüdyosu bulunuyor. Lopez, malikane için 17 milyon dolar talep ediyor. 


ANILARDAN UZAKLAŞMAK İSTİYOR 

Lopez ile Anthony, bu evi satın aldıktan 1.5...