11 / 05 / 2024

Jeo Termal inşaat iletişim

Jeo Termal inşaat iletişim

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

Gemlik Termal Turizm Tesisi'nin inşaatı hızlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gemlik’e kazandırılacak olan Termal Turizm Tesisinde inşaat hızlandı

Yozgat'ta termal otel inşaatı tamamlanıyor!

Yozgat'ın Saraykent ilçesinde temeli atılan termal otel inşaatında sona yaklaşıldı. otelin en kısa sürede tamamlanıp açılacağı açıklandı.

Çin'de termal tesis inşaatı çöktü!

Doğudaki Fengcheng'deki bir termal enerji tesisi inşaatında gerçekleşen kaza sonucunda, bölgeye onlarca itfaiye aracı gönderildi.

Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatı ne zaman bitecek?

Yozgat valiliği tarafından kadınlara yönelik yapılan ’Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi’ inşaatı hızla yükseliyor. Vali Yazıcı, “Çatak bölgesindeki sıcak suyun kullanılacağı tesisler için yaklaşık 10 milyon lira harcanacak. " dedi.

Yusuf Başer, Yozgat Kadın Termal Aquapark inşaatını inceledi!

AK Parti Yozgat Milletvekili Yusuf Başer, Yozgat’ta kadınlara yönelik olarak yapılan “Kadın Termal Aquapark ve Spor Kompleksi” tesisleri inşaatını inceledi.

Akyurt Fuar Alanı inşaatına çok yakında başlanacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurtlu sanayici ve iş adamlarına Melikşah’a termal tesis yapmaları konusunda çağrıda bulundu. Başkan Gökçek, “Akyurt Fuar Alanı inşaatına çok yakında başlanacak. " dedi..

Karaderili Grup iki yeni termal tesisin inşaatına başladı!

Karaderili Grup, termal tesis yatırımlarına devam ediyor. İlk termal yatırımını, Kütahya'daki Emet Thermal Resort&Spa'yla yapan şirket, Yalova ve Balıkesir'de iki termal tesisin inşaatına başladı.

Melih Gökçek: Akyurt'taki fuar alanının inşaatı Ocak'ta başlıyor!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Akyurt’taki fuar alanının inşaatının Ocak ayında başlayacağını müjdesini verdi. Gökçek, "Termal turizm konusunda da yurtdışıyla bir hayli temaslarımız var" dedi...

Polimeks İnşaat Eskişehir Bademlik'te SPA ve termal otel inşa ediyor!

Türkiye'nin önde gelen inşaat şirketlerinden Polimeks, kentte yatırımına başladığı Eskişehir SPA ve Termal Otel Projesi ile şehrin sağlık turizmine katkı sağlamaya hazırlanıyor. Projenin temeli Haziran 2012'de atıldı...

Ünlü sanatçılara kaçak inşaat davası

İmara aykırı inşaat yaptıkları gerekçesiyle Şener Şen ve Ali Poyrazoğlu'nun da aralarında bulunduğu 27 kişi mahkemelik oldu.

Sultanlar İnşaat eleman arıyor

Sultanlar İnşaat, üniversite mezunu, toplu konut inşaatı muhasebesinde en az 5 yıl deneyimli, genel muhasebe, finans, personel özlük işlemleri konularında tecrübeli, muhasebe sorumlusu alacak

Jeo Termal inşaat iletişim Haberi

Jeo Termal inşaat iletişim

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gündoğdu Yılmaz tarafından kuruldu.

Jeo Termal Sağlık Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a-Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir...