06 / 07 / 2024

jeotermal sistemle ev ısıtma

jeotermal sistemle ev ısıtma

Simav Belediye Başkanı Kasım Karahan Jeotermal enerjiyle ısıtma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte ilçe genelinde mutluluğunda aynı paralelde artış gösterdiğini ve bundan da çok büyük sevinç ve onur duyduklarını bildirdi...

Finansevim'de müşteriler aylık ödeme tutarını kendi belirliyor!

Kolo Holding ve Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Kolo yaptığı açıklamada "Ev almak isteyenlerin aylık ödeme miktarını ve peşinatlarını kendilerinin belirleyeceği, sistemle ev sahibi olma fırsatı sunuyoruz." dedi.

Eminevim Faizsiz Ev Alma Sistemi’nde lider!

Tasarrufa dayalı, faizsiz Elbirliği Sistemi ile yapılan konut satışlarına özellikle alım gücü düşük aileler yoğun ilgi gösterdi. Bu sistemle onlarca kişiyi ev sahibi yapan Eminevim, 137 bin teslimat ile Faizsiz Ev ve Otomobil Alma Sistemi’ndeki başarısını kanıtladı.

Finansevim ile 250 bin aile faiz ödemeden taksitle ev sahibi oldu!

Finansevim Yönetim Kurulu Başkanı Emre Özkaya yaptığı açıklamada faizsiz sistemle Türkiye'de 250 binin üzerinde ailenin ev, araç ve arsa sahibi olduğunu söyledi.

Dar gelirlinin tercihi faizsiz sistemle ev almak!

15 bin orta ve dar gelirli aile ev sahibi olmak için faizsiz sistemden yararlanmak istiyor.  Bu yöntemde 100 bin liralık konut için tüketici 240 kişilik tasarruf programına alınıyor. 

Alt ve orta gelir grubu ev sahibi olacak!

Bakan Müezzinoğlu, yeni Anayasa ile birlikte yoksulluğa karşı sosyal koruma ve istihdam politikalarının güçleneceğini söyledi. Yeni sistemle birlikte alt, orta gelir grubunun ev sahibi olmasına öncelik verilecek.

TOKİ Kayabaşı projesinde metrekareyle ev satılacak!

Gayrimenkul sertifikalarında ilk ihraç 2017’de. TOKİ’nin Kayabaşı projesinde başlaması beklenen sistemle, vatandaş metrekare metrekare ev alabilecek.

367 bin ev sahibi Maliye’ye yakalandı!

Geçen yıl düşük kira geliri beyan eden veya herhangi bir bildirimde bulunmayan 367 bin ev sahibi Maliye’nin yeni uyguladığı sistemle yakayı ele verdi. İşte ayrıntılar...

Modül Ev ile 1 günde hayalinizdeki eve kavuşabilirsiniz!

Türkiye’nin ilk hafif çelik sistemle üretilen binasını kuran, depreme dayanıklı ve ekolojikyapılar üreten Steelife, Antalya’da 13-16 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilen Yapex Yapı Fuarı’na yeni ürünü Modül Ev’i taşıdı.

Bitlis'te 10 bin ev Jeotermal enerjiyle ısıtılacak!

Valilik tarafından Zorlu Holding enerji firmasıyla yürütülen jeotermal enerji projesi sayesinde konutların ısıtılması hedefleniyor. Tatvan,Güroymak ve Rahva mevkiinde bulunan Üniversite ve diğer kamu binalarıyla 10 bin konut bu sayede ısıtılacak

Güneş enerjisini elektriğe çeviren sistemle evler küçük bir santral oluyor!

Güneş enerjisini elektriğe çeviren sistemle her ev küçük bir santral oluyor. Bir sayaç ile şehir şebekesine bağlanarak takas yapılan sistem sayesinde yüksek elektrik faturaları gelmiyor. Hatta santralin büyüklüğüne göre para da kazanılabiliyor...

Alarko-Techem Isı pay ölçer hizmet sistemi ile hem ev sahipleri, hem Türkiye kazanacak!

2007 yılında yürürlüğe giren “Enerji Verimliliği Kanunu”, merkezi sistemle ısınan bütün ev ve iş yerlerine ısı kontrol ve payölçer sistemlerinin kullanımını zorunlu hale getiriyor

Enerji tasarrufu için konutta yeni trend akıllı ev sistemleri!

Akıllı ev sistemleri, gelişen teknolojiyle birlikte lüks olmaktan çıktı. Konut sektöründe yerini alan yeni sistemle, evde olmadan hem birçok işi yapmak hem de enerji tüketimini azatmak mümkün

Ev hayali kampanyalarla gerçeğe dönüşüyor!

İnşaat şirketlerinin birbirleriyle yarışırcasına uygulamaya koydukları kampanyalar, ev alma hayali kuranların hayallerini gerçeğe dönüştürmek için fırsatlar sunuyor.

jeotermal sistemle ev ısıtma Haberi

jeotermal sistemle ev ısıtma


Kütahya’nın Simav ilçesinde konut ve işyerlerini jeotermal enerjiyle ısıtma sistemi yaygınlaşıyor. Belediye Başkanı Kasım Karahan Jeotermal enerjiyle ısıtma sisteminin yaygınlaşmasıyla birlikte ilçe genelinde mutluluğunda aynı paralelde artış gösterdiğini ve bundan da çok büyük sevinç ve onur duyduklarını bildirdi.


5 yıl önce görevi devir aldıklarında ilçe genelinde jeotermal enerjiyle ısınan mahalle sayısının 4 olduğuna vurgu yapan Başkan Karahan, şimdi ise bu sayının 15’e yükseldiğini bildirdi.


Allah’ın Simav’a bir lütfu olan jeotermal enerjiyi ilçenin tamamına yaygınlaştırmayı hedeflediklerini ifade eden Başkan Karahan, ekiplerin bu günlerde Yeşilova ile Değirmenciler Mahallesinde çalışmalar yaptıklarını ve birkaç gün içerisinde bu mahallelerdeki konut ve işyerlerine jeotermal enerji vermeye başlayacaklarını bildirdi.


Jeotermal enerjiyle konut ve işyeri ısıtmada hedefi yakalayabilmek için çalışmalarını geceli gündüzlü sürdüklerini ifade eden Başkan Karahan, ekiplerin birkaç gün...