16 / 05 / 2024

Jesus Faria Tortosa

Jesus Faria Tortosa

Ekonomik krizle boğuşan Venezula'nın Dış Ticaret ve Uluslararası Yatırım Bakanı, Türk iş adamlarına yatırım çağrısı yaptı.

İspanya’dan tarihi karar! Zenginlere ek vergi getiriliyor

İspanya Maliye Bakanı Maria Jesus Montero, Rusya-Ukrayna Savaşı’nın başlaması ile birlikte başlayan yüksek enflasyon rakamları ve enerji krizi sorunlarına karşı zengin kişilerden ek vergi alınmasına yönelik çalışma başlattıklarını duyurdu. İşte detaylar…

4 Türk şehri en hızlı büyüyen ilk 10 metropol arasında!

Brookings Enstitüsü Analisti Jesus Trujillo, dört Türk kentinin dünyanın en hızlı büyüyen ilk 10 metropolü arasına girmesinin, Türkiye'nin son yıllarda gösterdiği güçlü ekonomik performansı yansıttığını kaydetti.

Madonna'dan sevgilisi Jesus Luz'a 3 milyon dolarlık ev

ABD'li şarkıcı Madonna, Brezilyalı genç sevgilisi Jesus Luz'a ev almaya karar verdi

Madonna sevgilisine 4 milyona ev alıyor

51 yaşındaki Madonna, 22 yaşındaki Brezilyalı manken sevgilisi Jesus Luz'a bir daire almaya hazırlanıyor

Jesus Faria Tortosa Haberi

Jesus Faria Tortosa

Ekonomi Bakanlığının davetiyle Türkiye'de bulunan Güney Amerika ülkesi Venezuela'nın Dış Ticaret ve Uluslararası Yatırım Bakanı Jesus Faria Tortosa, Türkiye'den işlenmiş gıda ürünleri almak istediklerini belirterek, Türk iş adamlarını Venezuela'ya yatırım yapmaya davet etti.


Ege İhracatçı Birlikleri'nden (EİB) yapılan açıklamaya göre, bir dizi görüşme yapmak üzere kente gelen Tortosa, ziyaret ettiği birlikte ihracatçılarla görüştü.


İŞ BİRLİĞİNE HAZIRIZ MESAJI

EİB Koordinatör Başkanı Sabri Ünlütürk, ziyarette yaptığı konuşmada, Venezuela'yı 32 milyonluk nüfusu ve kriz öncesinde 500 milyar dolara yaklaşan ekonomisi ile hedef pazar olarak gördüklerini, başta işlenmiş gıda ürünleri olmak üzere potansiyel arz eden sektörlerde iş birliğine hazır olduklarını belirtti.


Jesus Faria Tortosa ise Venezuela ekonomisinin petrol gelirlerine bağımlı olduğunu, petrol fiyatlarındaki düşüşün ülke ekonomisinde deprem etkisi oluşturduğunu, ekonomik açıdan güzel günlere dönmek için yabancı yatırımcıyı...