02 / 05 / 2024

jet fırsat nedir

jet fırsat nedir

Yeni nesil emlakçılık uygulamalarından biri olan Emlak Jet, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara 'JetFırsat' ile hayalindeki eve kavuşma imkanı sağlıyor.

Samsung 11 kg WW11BBA046AEAH Çamaşır Makinesi alımlarında büyük kaçırılmaması gereken fırsat!

Elektronik aletlerde kendini ispatlayan Samsung, beyaz eşya konusunda da oldukça iddialı ürünlerle insanların karşısına çıkıyor. Aynı zamanda, seçili buzdolabı ve çamaşır makinesi ikili alımlarında Jet 60 dikey süpürge fırsatı da veriyor.

2022'nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi

Casper'dan mükemmel bir yılsonu fırsatı, Casper VIA F30 Plus, tabletler uygun fiyata bayilerinde sartılmaktadır. Peki Casper VIA F30 Plus tablet fiyatı nedir?

Migros'tan Xiaomi Poco C40'a bomba indirim! Bu fırsat kaçmaz...İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi

Migros'un kampanyalı ürünleri arasında Xiaomi'nin Poco C40 modeli bulunuyor. Kampanya dahilinde satılan cihazın meraklıları bu imkandan faydalanmak istiyor. Yüzde 7'lik indirimle 3.999,00 TL'ye düşen Poco C40 için Migros'a bakıp fırsatı değerlendirmeyi unutmayın. PekiPoco C40'ın fiyatı nedir?

Beko robot süpürgede 800 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko’nun teknoloji harikası robot süpürgesinde Ekim ayına özel 800 TL indirim fırsatı var. Peki, Beko robot süpürge fiyatları nedir? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Teknosa'dan Oppo telefonlara dev kampanya! Bu fırsatı kaçırmayın, tren bir daha gelmeyecek! 7 Ağustos 2022 fiyat listesi

Teknoloji pazarı denilince akla gelen ilk isimlerden biri olan Teknosa, Oppo markalı akıllı telefonlara inanılmaz bir indirim yaptı. Bu fırsatı kaçıran, üç gün üç gece düşünecek! Peki Oppo markalı akıllı telefonların Teknosa'daki fiyatı nedir? İşte 7 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Evre Gedizler'de yüzde 12'ye varan indirim fırsatı! 182 bin lira!

İstanbul Anadolu Yakası’nın yeni cazibe merkezlerinden Sancaktepe’de inşa edilen Ev’re projesinde şimdi yatırım için fırsat zamanı… Projedeki 3’lü kampanyada konut fiyatları 182 bin liradan başlıyor...

Spradon Vadi’de bahar fırsatı! Fiyatlar 232 bin TL’den başlıyor!

Hemen teslim avantajıyla konut satışlarının devam ettiği Spradon Vadi’de bahar fırsatı başladı. Ev arayışlarının ve taşınmaların hız kazandığı bahar döneminin gelmesiyle, kişiye özel ödeme seçenekleri sunulan Spradon Vadi’de fiyatlar 232 bin TL’den başlıy

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası!

Dap Yapı’dan hediyeli fırsat kampanyası. 1-30 Nisan tarihleri arasında geçerli olan kampanyada, satışa sunulan suit ve grand suitlerin mobilya dekorasyonu otel standartlarında hazırlanarak hediye ediliyor.

Orion Park Esenyurt'ta 60 ay vade fırsatı!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa edilen ve Topkapı İnşaat tarafından konumlandırılan Orion Park Esenyurt'ta 60 ay vade fırsatı sunuluyor. Projede 368 adet konut, 40 adet dükkan ve 20 adet ofis bulunuyor.

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı!

M1 Merkez Konya AVM'de Power FM simulatöründe farklı deneyim fırsatı bulunuyor. Konyalılara ve Konya ’yı ziyaret edenlere ücretsiz olarak sunulan bu adrenalin yükselten eşsiz deneyime aileler, gençler davet ediliyor.

Mahal Sancaktepe’de teslim yılında hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı!

Denge Yapı, Sancaktepe’de hayata geçirdiği Mahal Sancaktepe projesinde hiç peşinatsız ev sahibi olma fırsatı sunuyor. Hayatın 9 ay sonra başlayacağı projede tüm konutlar yüzde 1 KDV ile satılıyor.

Antasya Rezidans'da 350 bin liraya! 2016 sonuna kadar vade fırsatı!

İstanbul Anadolu Yakası Ümraniye'de inşa edilen Antasya Rezidans'da daire fiyatları 350 bin liradan başlıyor. Projede 2016 sonuna kadar vade fırsatı sunuluyor. Projede sadece 1+1 ve 2+1 daireler yer alıyor.

Ede Tower'da lansmana özel indirim fırsatı!

Ankara 'nın yeni çekim merkezlerinden biri olan İncek Yumrutepe ' de inşa edilen Ede Tower ' da, Nisan ayında yapılacak lansmana özel indirim fırsatı sunuluyor...

jet fırsat nedir Haberi

jet fırsat nedir

Son yıllarda ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için yaratıcı çözümler sunan Emlak Jet yeni bir uygulamayı hayata geçiriyor. EmlakJet’in son projesi olan 'JetFırsat’ kategorisi ile konut satın almak isteyen kullanıcılar, Endeksa’nın yaptığı analizler doğrultusunda, bölgelerindeki en avantajlı fiyatlı evlere hızlı bir şekilde ulaşabilecek. 

Emlakjet masaüstü ve mobil web alanlarında yer alan JetFırsat kategorisine tıklayan kullanıcılar, bölgelerindeki en uygun fiyatlı evlere hızlı bir şekilde görüntüleyebilecek. 

Bu uygulama ile  Emlakjet, teknoloji odaklı gayrimenkul değerleme ve lokasyon analizi platformu Endeksa’nın il, ilçe ve mahalle bazlı ortalama emlak fiyatları ile otomatik gayrimenkul değerleme teknolojisine yer veriyor. Konutun özellikleri ve konumu gibi kriterler baz alınarak fiyat aralığı hesaplanıyor. Eğer konut hesaplanan minimum değerin yüzde 30 altındaysa kullanıcılara 'Jet Fırsat' olarak sunuluyor. 

Teknolojik altyapımıza yatırım yapıyoruz 

Emlakjet...