27 / 04 / 2024

Beko robot süpürgede 800 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko robot süpürgede 800 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Beko’nun teknoloji harikası robot süpürgesinde Ekim ayına özel 800 TL indirim fırsatı var. Peki, Beko robot süpürge fiyatları nedir? İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…



Beko’nun yeni robot süpürgesi, 360° lazer sensör haritalama teknoloji özelliğiyle evinizin haritasını hafızasına en doğru şekilde kaydeder, sonraki temizlikler için hafızasında tutar.

Bu son teknoloji Beko Robot Süpürge evinizin her zaman temiz kalmasını sağlarken, değerli zamanınızı ve enerjinizi daha keyifli şeyler için kullanmanız için size konforlu bir hayat sunar.

Tüm sert zemin yüzeyleri kusursuz şekilde süpürdükten sonra microfiber bez ile yerleri silerek kusursuz temizlik yapan bu Beko robot süpürge ile yer silme özelliği sayesinde günlük hayatınızda temizlik bir uğraş olmaktan çıkar.

Robot süpürgelerde diğer bir akılda kalan soru şarjı ne kadar gider sorusudur. Beko robot süpürge 150 dakikaya kadar durmadan çalışabilir. Bu sayede temizliğiniz yarım kalmadan uzun süreli süpürme işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

Beko robot süpürge, 2 cm’e kadar halı tırmanma kabiliyetine sahiptir. Aynı zamanda halı zeminine geçtiğini anladığında, maksimum performans moduna geçerek derinlemesine temizlik yapar.

İNDİRİM FIRSATI

Ayrıca Beko’nun bu yeni ürününde seçili çamaşır makinesi ile birlikte ürün alımında 800 TL indirim fırsatı bulunuyor.

Beko robot süpürgede 800 TL indirim fırsatı! İşte 13 Ekim 2022 fiyat listesi…

Peki, Beko robot süpürge ne kadar? Beko robot süpürge kaç TL? İşte, Beko robot süpürge 13 Ekim 2022 fiyat listesi…


Geri Dön