27 / 04 / 2024

2022'nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi

2022'nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi

Casper'dan mükemmel bir yılsonu fırsatı, Casper VIA F30 Plus, tabletler uygun fiyata bayilerinde sartılmaktadır. Peki Casper VIA F30 Plus tablet fiyatı nedir?



Casper VIA F30 Plus, Android işletim sistemine sahip olup, çeşitli özelliklere sahiptir. Casper VIA F30 Plus, 8 çekirdekli işlemci,  4 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanına sahip olabilir. Ayrıca, Casper VIA F30 Plus, 1080p çözünürlüklü ekran, 8 MP arka kamera ve 2 MP ön kamera gibi özelliklere de sahip olabilir. Casper VIA F30 Plus, tabletler arasında popüler bir seçenek olabilir ve kullanıcıların internet tarama,sosyal medya kullanımı, oyun oynama gibi işlemleri gerçekleştirmeye uygun bir cihazdır.

2022 nin son fırsatı! Casper VIA F30 Plus tablet kapış kapış gidiyor... 30 Aralık fiyat listesi


Casper VIA F30 Plus Mükemmelliğin Sınırında

Profesyonel fotoğraflar ve geniş kapasiteli bir hafıza ile sınırlarınızı zorlayın. 50MP ana AI kamerası 128GB geniş depolama ve 5000 mAh güçlü bataryası ile sınır tanımayan Casper VIA F30 Plus kullanmaya başlayın

Süper Hızlı Kullanım ve Geniş depolama

Mevcut 8GB RAM seçeneği ve fazladan 4GB Sanal RAM opsiyonu sayesinde 12GB'a kadar yükseltilebiliyor. Casper VIA F30 Plus modeli ile ultra hızlı kullanım yaparken, 128GB hafızası sayesinde binlerce anı, en sevilen oyunlar ve uygulamalar kolaylıkla hafızaya alınabilir. Peki Casper VIA F30 Plus tablet fiyatı nedir?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön