01 / 05 / 2024

Peugeot Van Rifter'da 2022'nin son kampanyası! Yüzde 0 faiz imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Peugeot Van Rifter'da 2022'nin son kampanyası! Yüzde 0 faiz imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi

Peugeot Partner Van Rifter, Yüzde 0 faiz fırsatı ile 2022'nin son kampanyasını sunuyor. Aracını yenilemek isteyenler Bu fırsatı kaçırmasın.  Peki Peugeot Partner Van Rifter fiyatı ve kredi seçenekleri nedir?   



Peugeot Partner Van Rifter, kompakt direksiyon simidi, yükseltilmiş gösterge paneli ve 8” kapasitif dokunmatik ekranı ile sunuluyor. Aracın  Dizel versiyonunda, Zénith cam tavan ve EAT8 tam otomatik şanzıman desteği sunan araç i-cokpit teknolojisinin sunduğu kullanım kolaylığı ile de konforunuza hitap ediyor. Benzinli motorunun sunduğu verimlilik ve performan araçla bütünleşerek sizi arabayla bütünleşik hale getiriyor.


İHTİYAÇLARINIZA GÖRE SEÇİM YAPIN


PEUGEOT Partner zirve modülerlik çözümleri ve eklentileriyle özel kullanım ihtiyaçlarınıza cevap verir. Şehir içi ve şehir dışı kullanım deneyimini bir de Peugeot Partner Van Rifter'da yaşayın.

Peugeot Van Rifter da 2022 nin son kampanyası! Yüzde 0 faiz imkanı... İşte 23 Aralık fiyat listesi

 
BENZERSİZ SÜRÜŞ DENEYİMİ


Harika ve fonksiyonel bir yapıya sahip olan PEUGEOT i-Cockpit kullanım rahatlığı ile ön planda. Teknolojiyi yolculuklarda sizin kontrolünüze sunuyor. Aynı zamanda size ve yolcularınıza, heyecan uyandıran yeni bir deneyim yaşatıyor. PEUGEOT i-Cockpit teknolojisi, kompakt direksiyon simidi, yükseltilmiş gösterge paneli ve 8” kapasitif dokunmatik ekranı ile yolculuklarda size daha çevik ve içgüdüsel  bir sürüş keyfi. Peki Peugeot Partner Van Rifter fiyatı ve kredi seçenekleri nedir? 


Geri Dön