12 / 05 / 2024

Jianlı Chen

Jianlı Chen

Hua Da Turizm ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Jianlı Chen, Xıngxıang Chen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Development Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Yujıa Chen tarafından kuruldu.

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Ou Ya İnşaat Ve Yatırım Anonim Şirketi Bakırköy'de Ksı Lın ve Jıanqıng Chen ortaklığında kurulduç

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi kuruldu!

Hang Long Seyahat Acentası Limited Şirketi Küçükçekmece'de Jıan Chen tarafından kuruldu.

Kalandor Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kalandor Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman I.O. Chen tarafından kuruldu.

Fuyan Grup İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fuyan Grup İnşaat İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Albert Chen tarafından kuruldu.

Suida Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Suida Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Guangzu Lıu ve Lın Chen ortaklığında kuruldu.

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

İnvestment Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Jules Chen tarafından kuruldu.

BBG Gayrimenkul Yatırım Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

BBG Gayrimenkul Yatırım Ticareti Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile İnci Chen tarafından kuruldu. 

Hua Da Turizm ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hua Da Turizm ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Jianlı Chen, Xıngxıang Chen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta Beyoğlu, Bereketzade Mahallesi'nde kuruldu.

Tayvan, Van'a yaptıkları 18 konutu teslim etti!

Ülke olarak yaptıkları 18 prefabrik konutun teslim töreni için eşiyle Vanın Erciş ilçesine gelen Tayvanın Ankara Büyükelçisi James C.H. Chen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, konutları teslim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi...

Nolte'nin 3'üncü mağazası Erenköy'de açılıyor!

Nolte Küchen, mağazalar zincirine 3. halkayı ekliyor

Nolte Küchen, mutfakta moda yarattı

Alman Nolte Küchen, mutfak dolaplarının tutacaklarını ortadan kaldırarak geniş görünen mutfaklarla moda yarattı

Nolte Home Studio mağazası Etiler'de açıldı

Almanya'nın köklü mutfak markalarından Nolte Küchen, yatak odası ve mutfak modelleri sunan Nolte Home Studio markasını Türkiye'ye getirdi

Jianlı Chen Haberi

Jianlı Chen

Hua Da Turizm ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Jianlı Chen, Xıngxıang Chen tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 11 Aralık'ta kuruldu. 


Hua Da Turizm ve Eğitim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1)    Turizm ve seyahat acentelikleri açmak, temsilcilik aracılık işleri yolu ile turistik işletme ile ayni haklar kabul ve tesis etmek. Yurt içerisinde ve yurt dışında kara, deniz, hava taşıtları ve oto kiralama ile yat işletmecilikleri ve çekyatlar işletmek, çalıştırmak, bu araçlara gıda maddeleri, su , yakıt ve donanım ihtiyaç maddelerini ve servis hizmetlerini karşılamak. Bu hizmetleri ifa etmek için gerekli servisleri kurmak ve gerekli personeli istihdam etmek, ortaklıklar kurmak veya kurulu ortaklıklara iştirak etmek. 2)    Yurt içerisinde ve yurt dışında seyahat düzenlemek. Seyahat acentelikleri kurmak,...