16 / 05 / 2024

Jınan Forever Chemıcal İnşaat iletişim

Jınan Forever Chemıcal İnşaat iletişim

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Krediyle alınan evin tapu masrafı 2015!

Tapu dairesinde gerçek alım satım bedelinin beyan edilmesi gerekiyor. Peki, gayrimenkulü 150 bin TL'ye aldığınızı ancak bankadan 100 bin TL kredi kullandığınızı düşünelim. Bu durumda krediyle alınan evin tapu masrafı 2015 ne olacaktır?

Kira gelirlerinden alınan gelir vergisi!

Taşınmaz malların kiraya verilmesinden elde edilen kira kazançları vergiye tabi tutuluyor. Kira gelirlerinden alınan gelir vergisi beyanname verilerek senede 2 taksit halinde ödeniyor...

TOKİ'den alınan evin gelir vergisi!

Toplu Konut İdaresi'nden bir ev satın aldığınızı ancak belli bir süre içerisinde bu evi satmak istediğinizi düşünelim. TOKİ'den alınan evin satılması halinde gelir vergisi ödenir mi? İktisap tarihi ne olur?

Peşin alınan kiranın beyanı nasıl yapılır?

Mesken ve işyeri gibi gayrimenkullerin kiraya verilmesi karşılığında elde edilen gelirler için beyanname verilerek gelir vergisi ödeniyor. Peki, peşin alınan kiranın beyanı nasıl yapılır?

Yeni alınan evin kira vergisi ödenir mi?

Mesken ve iş yeri gibi taşınmaz malların kiraya verilmesinde elde edilen gelirler Gelir Vergisi Kanunu gereğince vergilendiriliyor. Peki, yeni alınan evin kira vergisi ödenir mi?

Kredi ile alınan evin kira gelir vergisi!

Kira gelir vergisi, taşınmazların kiraya verilmesinden elde edilen gelirler için ödeniyor. Vergi ödemesi için gerçek gider yöntemi ya da götürü gider yöntemi seçiliyor. Peki, kredi ile alınan evin kira gelir vergisi nasıl ödenir?

Kredi ile alınan evin tapu harcı 2015!

Tapu dairesinde yapılacak taşınmaz devir işleminde ödenecek tapu harçlarının belirlenmesinde; kredi kullanılmış olması önem teşkil ediyor mu? İşte kredi ile alınan evin tapu harcı 2015...

Kredi ile alınan eve emlak vergisi ödenir mi?

Emlak vergisi, 1319 sayılı kanun gereğince Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz mallar için ödeniyor. Peki, kredi ile alınan eve emlak vergisi ödenir mi?

Kredi ile alınan evin tapusu ortak olur mu?

Konut kredisi kullanılarak bir mesken alınması halinde, evin tapusu krediyi alan kişi adına düzenleniyor. Kredi ile alınan evin tapusu ortak olur mu? Kredi ile alınan ev eşin üstüne yapılabilir mi?

Kredi ile alınan ev satılabilir mi?

Kredi kullanarak bir ev satın aldığınızı ve henüz kredi borcu bitmeden evi satmak istediğinizi düşünelim. Peki, bu süreçte tapu sahibinin tasarruf hakkı kısıtlanmıyor mu? Kredi ile alınan ev satılabilir mi?

Kredi ile alınan evin tapu masrafları!

Taşınmaz alım satım işlemi, taşınmazın bulunduğu ilçenin tapu müdürlüğünde, başka bir şehirde ise en yakın tapu müdürlüğünde yapılabiliyor. Bu işlem için harç ödeniyor. Peki, kredi ile alınan evin tapu masrafları nelerdir?

Burgu ve Tango Kuleleri'nde Rotana ayrıcalığı başlıyor!

Burgu ve Tango Kulelerinin rezidans dairelerinde ayrıcalıklı yaşam başlıyor. Ortadoğu’nun en büyük oteller zinciri Rotana Arjaan iş birliğiyle kurumsal işletim sisteminin uygulanacağı projelerde, dairelerin teslimleri devam ediyor.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat iletişim Haberi

Jınan Forever Chemıcal İnşaat iletişim

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Güzel tarafından kuruldu.

Jınan Forever Chemıcal İnşaat Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT -İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...