17 / 05 / 2024

jll ticari gayrimenkul pazarı trendleri

jll ticari gayrimenkul pazarı trendleri

80 ülkede, 58.000 çalışanıyla ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri sunan JLL’in Türkiye ofisi, “Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” raporunu yayınladı...

Ofis kiralarında deprem! Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı! Ofis kiraları arttı mı?

JLL Türkiye, 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporu açıklandı. Ofis kiraları arttı mı? İşte 2022 Yarıyıl Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü araştırma raporunda yer alan o veriler...

Ortaç Özortaç, JLL Türkiye AVM Kiralama Direktörü oldu!

Ticari gayrimenkulde profesyonel hizmetler sunan JLL Türkiye'nin yeni AVM Kiralama Direktörü Ortaç Özortaç oldu.

Küresel ticari gayrimenkul sektörü 2017’de de büyüyor!

JLL’nin yaptığı araştırmaya göre küresel ticari gayrimenkul sektörü 2017’de gelişmeye ve büyümeye devam edecek. Yapılan çalışmaya göre, geçtiğimiz yıl 650 milyar dolar olarak hesaplanan ticari gayrimenkul yatırımları bu yıl 700 milyar dolar seviyesine çıkacak.

JLL Türkiye'nin basın toplantısı 31 Mayıs'ta!

Ticari gayrimenkul danışmanlık şirketi JLL Türkiye’nin İstanbul Maslak’taki yeni ofisine taşınması dolayısıyla 31 Mayıs Salı günü saat 09:30'da basın toplantısı gerçekleştirecek.

Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporu yayınlandı!

Ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri veren JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.

Ticari gayrimenkulde yabancıların yatırımları hız kesmiyor!

JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı.

Ticari gayrimenkul sektöründe yabancıların ilgisi hız kesmedi!

JLL Türkiye, perakende, ofis, lojistik ve otel sektörlerindeki gayrimenkul pazarını değerlendirdiği ‘Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü’ raporunu yayınladı. Avi Alkaş, siyasi gündemde yaşanan hareketliliğin ekonomi üzerindeki etkisine dikkat çekti

Galleria AVM JLL Türkiye ile anlaşma imzaladı!

Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. Galleria AVM'ye hem yönetimsel hem de kiralama faaliyetlerinde hizmet verecek.

Galleria AVM, JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye’nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı.

Galleria AVM yönetim ve kiralama için JLL Türkiye ile anlaştı!

Türkiye'nin ilk alışveriş merkezi Galleria AVM, ticari gayrimenkul üzerine yönetim ve danışmanlık hizmeti sunan JLL Türkiye ile anlaştı. JLL Türkiye, Galleria AVM'nin yönetimini ve kiralama faaliyetlerini yürütecek.

Türkiye ticari gayrimenkul trendleri belli oldu!

Türkiye ticari gayrimenkul trendleri belli oldu 80 ülkede ticari gayrimenkul danışmanlık hizmeti veren JLL’in Türkiye ofisinin ‘Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor’ raporu yayınlandı.

JLL Türkiye ticari gayrimenkul pazarı trendlerini açıkladı!

80 ülkede, 58.000 çalışanıyla ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri sunan JLL’in Türkiye ofisi, “Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” raporunu yayınladı...

JLL Türkiye 24 Şubat'ta Ticari Gayrimenkul Pazarı raporunu açıklayacak!

Ticari gayrimenkul üzerine finansal ve profesyonel hizmetler veren JLL Türkiye, ticari gayrimenkul sektörünün 2014 yılı değerlendirmesini içeren Türkiye Ticari Gayrimenkul Pazarı Görünümü raporunu sunmak amacıyla bir basın buluşması düzenliyor.

jll ticari gayrimenkul pazarı trendleri Haberi

jll ticari gayrimenkul pazarı trendleri

80 ülkede, 58.000 çalışanıyla ticari gayrimenkul üzerine danışmanlık hizmetleri sunan JLL’in Türkiye ofisi, “Gayrimenkul Pazarı Yeniden Şekilleniyor” raporunu yayınladı. Rapor, 24 Şubat Salı günü JLL Türkiye Ülke Başkanı Avi Alkaş, ve JLL Türkiye Operasyon ve Finans Direktörü Volkan Müller ve Araştırma ve Stratejik Danışmanlık Hizmetleri Yardımcı Direktörü Burçin Sezen’in katılımıyla düzenlenen etkinlikte sunuldu. Toplantıda Türkiye perakende, ofis, lojistik ve otelcilik sektörlerindeki gayrimenkul pazarının 2014 yılı değerlendirildi, 2015 yılı öngörüleri paylaşıldı ve trendler açıklandı.


Raporda, JLL 2015 Sınır Ötesi Perakende Çekicilik Endeksi’ne göre, İstanbul Avrupa’da Londra, Paris, Moskova, Milano, Madrid ve Roma’dan sonra çekim gücü en yüksek 7. pazar konumunda yer alıyor. JLL 2015 Sınır Ötesi Lüks Perakende Çekicilik Endeksi’ne göre ise, İstanbul çekim gücü en yüksek 6. pazar konumunda.


Ticari gayrimenkul...