22 / 05 / 2024

Jnj Design Mühendislik iletişim

Jnj Design Mühendislik iletişim

Jnj Design Mühendislik Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turbizz Yönetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Building Design Center Mimarlık Ve Mühendislik Anonim Şirketi Beykoz'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Özcan Çetin tarafından kuruldu.

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Design Mimarlık Mühendislik Proje Danışmanlık Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Fatih Mutlu ve Şamil Enes Mutlu ortaklığında kuruldu.

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hy Design Yapı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hilal Yayla tarafından kuruldu.

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Moon Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Suat Akay tarafından kuruldu.

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fi Design İnşaat Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Korkmaz tarafından kuruldu.

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nesnel Design Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Güray Güler tarafından kuruldu.

Jnj Design Mühendislik Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jnj Design Mühendislik Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turbizz Yönetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi Limited  Şirketi kuruldu!

Masiva Design Mimarlık Mühendislik Ticaret Ve Sanayi  Şirketi Maltepe’de   200 bin TL sermaye bedeli  ile  Necdet Furkan Erbek, Mehmet Hacıosmanoğlu , Muhammed Furkan Kon ve Necdet Furkan Erbek tarafından kuruldu.

Design Erkan Kalaycı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Design Erkan Kalaycı Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Kalaycı tarafından kuruldu.

XL Mimarlık+Mühendislik'e The DNA Paris Design Awards 2020’den iki ödül!

The DNA Paris Design Awards 2020’de en iyiler ödüllendirild. XL Mimarlık+Mühendislik, “İrme Elektrik Genel Merkez Binası” ve “WITHCO Coworking Space” projeleri ile iki ayrı ödülü almaya hak kazandı.

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sey Design Mimarlık Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi be Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Mustafa Arıcan ve Soner Ekmel Yılmaz tarafından kuruldu.

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Design Mimarlık Mühendislik Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakan, Ender Doluca ve Hasan Özgül ortaklığında kuruldu.

Sail İnterior Design Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sail İnterior Design Mimarlık Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Bozkurt, Sabri Aitia Abdelaal ve Yusuf Bozkurt ortaklığıyla kuruldu. 

Jnj Design Mühendislik iletişim Haberi

Jnj Design Mühendislik iletişim

Jnj Design Mühendislik Tasarım Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Turbizz Yönetim ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Jnj Design Mühendislik Tasarım Ticaret Limited Şirketi konusu:
1.Şirket her türlü gemi, yat yüzer vasıtaları plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmî kurumlardan her türlü inşasını ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurtiçinden ve yurtdışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya başka bir firma ile yürütmek. Her türlü projelerin arazine uygulama...