13 / 05 / 2024

John Paulson ev yatırım

John Paulson ev yatırım

Küresel piyasaların en büyük altın yatırımcısı John Paulson, altın fiyatlarında son dönemde yaşanan büyük düşüşlerden endişelenmediğini ifade etti. Paulson, en iyi yatırımın konut satın almak olduğunu belirtti...

Ev mi, borsa mı?

Peter Lynch ve John Rothcild'in birlikte yazdıkları Borsada tek başına kitabının 47'nci sayfasına değinen Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci ''ev mi, borsa mı?'' sorusuna yanıt verdi..

Milyarder John Paulson: Kripto paralara yatırımı tavsiye etmem!

Ünlü yatırımcı ve milyarder portföy yöneticisi John Paulson, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda, altın gibi geleneksel güvenli limanlara yapılan yatırımları savundu ancak dijital varlıkların değişken doğasına ilişkin eleştirilerde bulundu.

Kripto paralar balon mu?

2008'de ABD'de meydana gelen büyük emlak krizini tahmin eden ve kendi cebini doldurmasının yanısıra fonuna da milyarlarca dolar kazanç sağlayan ünlü hedge fon yöneticisi John Paulson, "Ben kripto paralara hiçbir şekilde inanmıyorum. Bunların hepsi balondur" dedi.

John Legend ve Chrissy Teigen 42 milyon TL'ye ev aldı!

John Legend ve Chrissy Teigen New York'ta yeni ev satın aldı. Çiftin yeni evinde, üç yatak odası yer alıyor...

Edward Norton 11.8 milyon dolara ev satın aldı!

Edward Norton 11.8 milyon dolar değerinde ev aldı. Ev, John Lautner'ın imzasını taşıyor. İşte evin fotoğrafları....

John Stones, İngilterede'de 3.4 milyon paunda ev aldı!

Manchester City'nin başarılı oyuncusu John Stones, Pogba'ya komşu oldu. Pogba'nın oturduğu yerden lüks bir ev alan Stones'un evinin değeri ise 3.4 milyon paund.

Hamile ünlüler bebek gelmeden ev alıyor!

Hollywood ünlüleri arasında ilginç bir moda var. Hamile kaldığını öğrenen birçok ünlü bebekleri dünyaya gelmeden yeni bir ev alıyor. Teigen ve kocası John Legend ünlü şarkıcı ev satın alıp bebekleri için dayayıp döşemeye başladı.

Elton John ve David Furnish, Beverly Hills’ten 34 milyon dolara ev aldılar!

İngiliz şarkıcı Elton John ve hayat arkadaşı Kanadalı yapımcı David Furnish, ABD Beverly Hills’te 10 odalı bir evi 34 milyon dolara (98.2 milyon TL) satın aldı.

John Lennon'un yaşadığı malikane satışa çıkarıldı!

Ünlü İngiliz rock grubu Beatless gitaristi John Lennon 'un, bir zamanlar yaşadığı İngiltere'nin Kenwood kasabasındaki malikane satışa çıkarıldı. Ev için 50 milyon lira fiyat istendi.

John Paulson: En iyi yatırım konut satın almaktır!

Küresel piyasaların en büyük altın yatırımcısı John Paulson, altın fiyatlarında son dönemde yaşanan büyük düşüşlerden endişelenmediğini ifade etti. Paulson, en iyi yatırımın konut satın almak olduğunu belirtti...

John Paulson, Central Park'a 100 milyon dolar bağışlayacak!

New York'taki Central Park'ın koruma kurulu üyesi John Paulson parkın yararına kullanılmak üzere 100 milyon dolar bağışlayacağını söyledi...

John F. Kennedy ile Marilyn Monroe'nun aşk yaşadıkları ev satılıyor!

John F. Kennedy ile Hollywood'un sarışın bombası ünlü oyuncu Marilyn Monroe'nun gizlice buluşup aşk yaşadıkları ev satışa çıkarıldı

Tyra Banks, aile kurmak için gökdelenden ev aldı!

Tyra Banks, işadamı sevgilisi John Utendahl ile aile kurmaya karar verdi. Banks ilk iş olarak 10 milyon dolara ev satın aldı!.. Tyra Banks'in yeni dairesi, New York'un en gözde semtlerinden Manhattan'ın en lüks gökdelenlerinden birinde bulunuyor

John Paulson ev yatırım Haberi

John Paulson ev yatırım

Dünyanın en büyük altın yatırımcısı ve efsanevi fon yöneticisi John Paulson, değerli metalde son dönemde yaşanan değer kaybından endişelenmediğini belirtti.


CNBC’ye konuşan Paulson, ABD Merkez Bankası’nın uzun zamandır devam eden parasal genişleme politikasının enflasyon yaratacağını, bu durumda da altın yatırımcısını olmasının kendisini güçlü kılacağını söyledi.


ALTIN UYARISI

Paulson, “Fed günümüze kadar çok fazla para bastı ama bunun enflasyona etkisini görmedik. Enflasyona karşı altın satan insanlar son dönemde sabırlarını yitirdi ve ellerindeki altınları sattı. Ben altın satın alma mantığının hala mantıklı olduğuna inanıyorum. Para basmanın etkileri er ya da geç enflasyon olarak geri dönecek. Sadece bunun ne zaman olduğunu bilmek zor” diye konuştu.Efsanevi fon yöneticileri arasında gösterilen John Paulson, altın fonundaki değer kaybına rağmen genelde ünlü yatırımcının portföyü başarılı bir performans sergiliyor. Yatırımcının...