27 / 04 / 2024

John Peterson Köşkü yangın

John Peterson Köşkü yangın

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Peterson Köşk'ünde çıkan yangın hasara yol açtı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

John Frank Turizm Ve Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Semi Aslan tarafından kuruldu.

Mini John Cooper Works'e tam 78 bin 128 TL zam geldi! İşte Mini John Cooper Work 19 Aralık fiyat listesi!

Mini John Cooper Works'e bu ay tam 78 bin 128 TL zam geldi. Peki Mini John Cooper Works'un Aralık 2022 fiyatları ne kadar? İşte Mini John Cooper Work 19 Aralık fiyat listesi...

Bursa'da satışa çıkarılan 600 yıllık kiliseye alıcı bulunamıyor!

Bursa'da 6 yıl önce 1 milyon dolara satışa çıkarılan Aziz Yuhanna (Saint John) kilisesine alıcı bulunamıyor. 600 yıllık bina, 6 senedir yeni sahibini bekliyor.

Londra'da bankalar ofislerini küçültüyor! Plazalar boşalıyor!

Dünya finans merkezi olarak bilinen Londra'da bankalar yüksek maliyetler yüzünden ofislerini küçültmeye gidiyor. İngiltere Hazine Bakanı John Glen bazı CEO'ların evden çalışmaya sıcak baktığını dile getirdi. 

İzmir Peterson Köşkü'nün restorasyonunda son durum ne?

İzmir Valisi Mustafa Toprak, 1857 yılında ticaretle uğraşan bir İngiliz John Peterson'un yaptığı tarihi konak ve bahçesi yıllar önce kamulaştırıldığı Bornova'daki Peterson Köşkü'nde incelemelerde bulundu, çalışmaların üç yılda tamamlanacağını açıkladı.

İzmir Peterson Köşkü restorasyonu 3 yıl içinde tamamlanacak!

Peterson Köşkü'nün restorasyon çalışmalarının 3 yıl içinde tamamlanacağını söyleyen Vali Toprak, "Köşk, açık kafeterya ve sanatsal faaliyetlerin icra edilebileceği bir alan olarak hizmet verecek" dedi

İzmir Peterson Köşkü'nün restorasyonu 2016'da tamamlanacak!

Kültür Bakanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak protokolle Peterson Köşkü'nün yılan hikayesine dönen restorasyon çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

İzmir'deki Peterson Köşkü restore edilecek!

MHP İzmir Milletvekili Murat Koç'un arabuluculuğu ile Kültür Bakanlığı ve İzmir Büyükşehir Belediyesi ile yapılacak protokolle Peterson Köşkü'nün yılan hikayesine dönen restorasyon çalışmaları önümüzdeki günlerde başlayacak.

Johnny Depp 200 yıllık köy evini 23 milyon euroya satıyor!

'Karayip Korsanları' film serisinin efsane karakteri John Sparrow'la akıllara kazınan aktör Johnny Depp boşandığı eşi Vanessa Paradis'le yaz tatillerini geçirdiği Fransa'daki 200 yıllık köy evini satışa çıkardı.

Kıbrıs sorununun çözümü emlak fiyatlarını artırır!

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, dün Türkiye Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile yaptığı görüşmede Kıbrıs sorununa değinerek, umutlu konuştu. Kuzey Kıbrıs'ta bulunan emlak fiyatlarının olası bir çözüm sonrası 3-4 kat değerlenmesi kaçınılmaz.

Tarihi John Paterson Köşkü'nde yangın çıktı!

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Paterson Köşkü'nde çıkan yangın hasara yol açtı. Yangının köşk içinde kalan tinerciler tarafından ısınmak için yakılan ateş nedeniyle çıktığı tahmin ediliyor.

İzmir'de John Peterson Köşkü'nde yangın!

İzmir'in Bornova ilçesindeki tarihi John Peterson Köşk'ünde çıkan yangın hasara yol açtı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangının ihbarı üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti...

SHP Sağlık Tasarım Danışmanlığı Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

SHP Sağlık Tasarım Danışmanlığı Hizmetleri Anonim Şirketi, John Brian Clarke Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 22 Eylül'de Kadıköy, Merdivenköy Mahallesi, Nidakule'de kuruldu.

John Peterson Köşkü yangın Haberi

John Peterson Köşkü yangın

Alınan bilgiye göre, Mustafa Kemal Caddesi'nde bulunan köşkte henüz bilinmeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangın hasara yol açtı. Yangının çıkış nedenin belirlenmesi için çalışma başlatıldı.


İzmir'in Levanten köşklerinden Paterson Köşk'ü, İngiliz tacir John Paterson tarafından 1860 yılında yaptırılmıştı. Daha önce de yanan 38 odalı köşkte, 1991 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından restorasyon çalışmaları başlatıldı. Köşk, 2008 yılında imzalanan protokol ile 25 yıllığına İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne...