16 / 05 / 2024

John Terry evini sattı

John Terry evini sattı

John Terry, futboldaki başarısını gayri mülk satışında da gösterdi. 2007 yılında 1.8 milyon sterlin ödeyerek (6.4 milyon TL) aldığı ve içine yaptığı masraflarla toplam 6 milyon sterlin harcadığı malikaneyi 16 milyon sterline (57 milyon TL) sattı...

John Terry emlak milyarderi olma yolunda hızla ilerliyor!

Premier Lig’in dev ekiplerinden Chelsea’nin kaptanı John Terry, emlak sektöründe boy gösteriyor. Terry, Surrey kentinde aldığı arsalar üzerine inşa ettirdiği evleri 20’şer milyon sterlinden satıyor.

John Hendricks Colorado'daki evini satıyor!

Discovery Channel'in kurucusu John Hendricks, Colorado'daki evini satıyor. 65 yaşındaki iş adamı evi için 149 milyon dolar istiyor.

John Cusack, Malibu'daki evini 13,5 milyon TL'ye satıyor!

John Cusack, Malibu'daki evini elden çıkarmaya karar verdi. Cusack'ın evi için istediği fiyat 13 buçuk milyon TL. Ama isteyen satın almadan önce aylık 75 bin TL kira karşılığında deneme de yapabilecek.

Johnny Depp 200 yıllık köy evini 23 milyon euroya satıyor!

'Karayip Korsanları' film serisinin efsane karakteri John Sparrow'la akıllara kazınan aktör Johnny Depp boşandığı eşi Vanessa Paradis'le yaz tatillerini geçirdiği Fransa'daki 200 yıllık köy evini satışa çıkardı.

Sinpaş'ta evini sen seç, taksitini sen belirle!

Sinpaş'ta evini sen seç, taksitini sen belirle kampanyası başladı. 10 projede geçerli olan kampanya kapsamında ban kredisiz, vade farksız ve ara ödemesiz daire sahibi olunuyor.

Küçük Ağa Emir Berke Zincidi Hayat Tepe'deki evini teslim aldı!

Her Salı akşamı sevenlerini Küçük Ağa dizisi ile ekrana kilitleyen küçük oyuncu Emir Berke Zincidi Hayat Tepe'deki evini teslim aldı. Bugün Zincidi ailesi evlerini inceledi.

iPhone 6'ya karşılık evini takasa veriyor!

ABD'nin Detroit kentinde yaşayan ve ismini açıklamayan bir adam, yerel bir emlak alım-satım sitesine verdiği ilanda, evini bir iPhone 6 ya da 32 GB hafızaya sahip iPad tabletle takas edebileceğini beyan etti...

ABD’nin Ankara Büyükelçisi John Bass oldu!

ABD Başkanı Barack Obama’nın ülkesinin Ankara Büyükelçiliğine aday gösterdiği John Bass’in ataması bugün Senato Genel Kurulu’nda oybirliğiyle onaylandı. Böylece John Bass’in büyükelçilik görevi resmileşmiş oldu.

Meg Ryan 8 milyon dolara lüks daire aldı!

Aktris Meg Ryan sonunda istediği eve sahip oldu. Soho'da 8 milyon dolara aldığı lüks daireyi kendisi gibi oyuncu olan Hank Azaria'dan satın aldı. Meg Ryan evini John Mellencamp ile paylaşacak.

Vartaş, Fikirtepe inatçısı Alaaddin Demirel'in evini ne zaman yıkacak? Açıklıyoruz!

Fikirtepe kentsel dönüşüm kapsamında evini yıktırmayarak adı 'Fikirtepe inatçısı'na çıkan Alaaddin Demirel'in evi nihayet yıkılıyor. Alaaddin Demirel, Vartaş İnşaat'la aylar sonra geçtiğimiz hafta anlaşmıştı. Peki o ev ne zaman yıkılıyor? İşte tarihi...

Alaattin Demirel Fikirtepe'deki evini dönüştürmeyi kabul etti!

İstanbul Fikirtepe'de yapılan kentsel dönüşüm projesi kapsamında inşaat şirketi ile anlaşma imzalamayan hak sahibi Alaaddin Demirel'in Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın girişimleri sonucu özel şirketle bir araya gelerek evini sattığı öğrenildi.

Evini kiraya verenlere kötü haber!

Evini kiraya verenlere kötü haber. Maliye ekipleri sezonluk kiraya verilen evlerin peşine düştüler. Bu ekip kentsel rantları araştırmak için çalışacak. Öncelik ise inşaat, turizm ve sağlık sektörlerine verilecek.

Ev alanlar iflas ederse evini cezasız olarak iade edebilecek!

İnşaat sektörüne güven getirmesi beklenen Yeni Tüketici Kanunu konut alıcısına aldığı evden teslime kadar vazgeçme hakkı tanıdı. Ev alan vatandaş ilk 14 günde karar değiştirir ya da ödeme döneminde iflas ederse evini cezasız iade ediyor...

John Terry evini sattı Haberi

John Terry evini sattı

DÜNYACA ünlü İngiliz futbolcu John Terry, futboldaki başarısını gayri mülk satışında da gösterdi. 2007 yılında 1.8 milyon sterlin ödeyerek (6.4 milyon TL) aldığı ve içine yaptığı masraflarla toplam 6 milyon sterlin harcadığı malikaneyi 16 milyon sterline (57 milyon TL) sattı. 8 banyosu, 9 yatak odası, 1 yüzme havuzu ve 1 saunası bulunan lüks evini satan ve adı Galatasaray'la anılan yıldız oyuncunun bu hamlesi, 'Türkiye'ye mi geliyor?' sorularını da beraberinde getirdi. 


Akşam...