04 / 05 / 2024

John Travoltanın evinde özel uçak pisti

John Travoltanın evinde özel uçak pisti

Aktör John Travolta'nın Amerika- Florida' da bulunan malikanesinde tüm detaylar özenle seçilmiş ve düşünülmüş. Lüks malikanede 16 araçlık bir otopark ve uçak pisti bile bulunuyor...

Sınıfının en iyisi seçildi! John Deere 5e serisi 22 Ekim 2022 fiyat listesi

Dünyanın en büyük traktör üreticilerinden John Deere’nin 5E serisi traktörleri iddialı. İşlerinizi verimli, etkili ve her zamankinden daha konforlu tamamlamayı vadediyor. John Deere 5E model ve fiyat listesini bu haberde derledik.

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

Bağcılar’da vatandaşların evinde iftara katılan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kanal İstanbul hakkında vatandaşlarla sohbet etti. 

Hadise güvenlikli bir rezidansta ev arıyor!

Takıntılı hayranı yüzünden korku dolu günler geçiren Hadise, yeniden ev arayışına girdi. Haftanın belli günleri sevgilisi Kaan Yıldırım'ın evinde kalan şarkıcı, güvenlikli bir rezidansa taşınmaya hazırlanıyor.

John Lewis İngiltere'de 8 mağazasını kapatacak!

John Lewis, İngiltere'de 8 mağazasını kapatacağını duyurdu. Mağaza kapatma kararının, istihdam edilen 1.465 kişiyi etkilemesi bekleniyor.

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı!

Sibel Can'ın Beykoz'daki evini görenler hayran kaldı. Ünlü şarkıcının evinde 9 oda, 7 banyo, kuaför salonu ve müzik kayıt stüdyosu buluyor...

Yakıt faturasından tasarruf için ısı yalıtımı yapılmalı!

Ülkemiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında kış aylarını evinde geçirmeye hazırlanıyor, doğalgaz faturalarını azaltmanın yolu da ısı yalıtımından geçiyor.

John Legend ve Chrissy Teigen Beverly Hills'teki evlerini 24 milyon dolara satıyor!

Gösteri dünyasının ünlü çifti John Legend ve Chrissy Teigen, Beverly Hills'teki evlerini satışa çıkardı. Ünlü çift geniş evleri için 24 milyon dolar istiyor.

Hülya Avşar yaz aylarını Ayvalık’taki evinde geçirecek!

Geçtiğimiz gün İstinye Park’ta görüntülenen Hülya Avşar, yaz aylarını Ayvalık’ta bulunan evinde geçireceğini, gitmeden önce alışverişe çıktığını söyledi. 

Katie Price'nin 2 milyon sterlinlik evinde hayalet var iddiası!

Uzun zamandır maddi ve kariyer anlamda zorluk çeken model Katie Price'ın başı yine derde girdi. Evinde bir hayalet olduğunu düşünen Price, çareye medyumda buldu. 

New York'taki St. John the Divine Katedrali hastane oluyor!

ABD'de koronavirüs salgını etkilerini günden güne artırıyor. New York'taki St. John the Divine Katedrali'nin 56 yataklı bir hastaneye çevrilmesine karar verildi...

Beton mikseri operatörü, evinde ahşap ev yapıyor!

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde bir firmada beton mikseri operatörü olan Cumhur Günay, evinde kurduğu atölyede ağaç dalları ve köklerinden ahşap ev maketleri üretiyor.

Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’deki evi yandı!

Oyuncu çift Hazal Kaya ve Ali Atay’ın Zekeriyaköy’de yer alan evi yandı. Talihsiz olaydan sonra Kaya annesinin evinde kalmaya başladı.

Eda Tahmaz'dan sonbahar renkleri ile dekorasyon önerileri!

İç Mimar Eda Tahmaz, sonbaharın tonlarını evinde hissetmek isteyenlere dekorasyon önerilerinde bulundu. Ahşap kullanımının arttığını belirten Tahmaz, 70’li yılların dekorasyon rüzgarının katlanarak devam edeceğini söyledi…

John Travoltanın evinde özel uçak pisti Haberi

John Travoltanın evinde özel uçak pisti

Aktör John Travolta'nın Amerika- Florida'da bulunan malikanesinde tüm detaylar özenle seçilmiş ve düşünülmüş.


Lüks malikanede 16 araçlık bir otopark ve uçak pisti bile bulunuyor.Lüks evin havuzu da oldukça dikkat çekici.


Pulp Fiction ve Gres gibi filmleriyle tanınan Travolta, servetinin büyük kısmını evi için harcıyor. Ünlü yıldız 1954 doğumlu. Ünlü aktör 2009 yılında oğlunu Kawasaki Sendromu'ndan kaybetmişti.