01 / 07 / 2024

Johnny Deep ıssız ada satın aldı

Johnny Deep ıssız ada satın aldı

Ege’de Patmos-Lipsi-Arki adaları arasında bulunan 54 dönümlük Strogilo adlı ıssız adayı Yunan sahibinden satın alan Depp, yeni adasını görmek için temmuz ayı sonunda Yunanistan’a gelecek.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Kahramanmaraş'ta hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğal gaz verildi! 

"Asrın felaketi" şeklinde belirtilen depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'ta arızaların giderilmesinin ardından hasarsız ve az hasarlı binaların tümüne doğalgaz verildi.

Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ilçesi olan 7,7 ve 13.24’te merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesi olan 7,6 büyüklüğündeki depremlerle ilgili konuşan Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, Depreme karşı en etkili çözüm riskli binaların dönüştürülmesi olduğunu söyledi.

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Ss Studıo Desıgn Tasarım Ve Dekorasyon Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Azız Sohrabı ve Saeıd Veısy ortaklığında kuruldu.

Ege'ye ünlü kuşatması!

Pandemi nedeniyle kalabalık şehirlerden kaçmak isteyen ünlü isimlerin ilk tercihi Ege kasabaları oldu. Birçok ünlü isim Marmaris'in ıssız yerlerinden ev satın almak için harekete geçti

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Ege'de villa kiraladı!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, Ege'nin ıssız bir koyundan ve dağın tepesinde yer alan bir villayı kiraladı. Villa için verdikleri aylık kira tutarı ise dudakları uçuklattı. 

İtalya'da koronavirüssüz kasabada evler 1 dolara satılıyor!

Salgının etkisini kaybetmeye başladığı İtalya'da hayat da normalleşiyor. Ülkenin güneyindeki Calabria bölgesinde bulunan ve Kovid-19 vakasının bulunmadığı Cinquefrondi kasabasında evler 1 dolara evler satılıyor...

Kırgızistan'daki Rus hava üssünün arazi kira bedeli artırıldı!

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sooronbay Ceenbekov'un, ülkedeki Rus hava üssünün arazi kira bedelinin artırılmasını, pistin yenilenmesini ve insansız hava araçları (İHA) yerleştirilmesini öngören protokolü onayladığı belirtildi.

Ferit Şahenk, Atami Otel'i etkinlik üssü yapacak!

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk, Cennet Koyu'nda geçmişte Japonların sahibi olduğu Atami isimli oteli aldı ve restore ettirdi. Şahenk, burayı bir etkinlik üssü yapmayı planlıyormuş. Etkinlik derken yaz düğünlerinden söz ediyoruz…

Fahrettin Koca: Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Şehir hastanelerini bölgenin sağlık üssü yapabiliriz. Üniversitelerle iş birliği protokolü, bunu yapmamızı kolaylaştıran bir unsur." diye konuştu...

Haliç'in silueti gelişmeli!

Karaköy ve Kağıthane'de son 10 yılda yaşanan büyük değişim ve gelişimin Haliç içinde gerçekleşmesi isteniyor. Bölge akşam saatlerinden aydınlatma olmadığı için ıssız adaya dönüşüyor.

Kartal, kentsel dönüşüm firmalarının üssü oldu!

İstanbul'da konut fiyatlarının en çok arttığı ilk 5 ilçe arasında yer alan Kartal, hız kazanan kentsel dönüşümle birçok inşaat firmasının üssü haline geldi.

TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi'nde faaliyetler hız kesmiyor!

Türkiye inşaat sektörünün lider kule vinç, personel ve malzeme asansörü tedarikçisi TeknoVinç, depolama üssü olarak tanımladığı ve sektörde çığır açan TeknoVinç Merkez Depo ve Atölyesi’nde faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

Johnny Deep ıssız ada satın aldı Haberi

Johnny Deep ıssız ada satın aldı

Amerikalı ünlü oyuncu Johnny Depp, 4.2 milyon Euro’ya (yaklaşık 12 milyon TL) Ege’de ıssız ada satın aldı. Depp, şu sıralarda yeni “Karayip Korsanları” filminin çekimleri için Avustralya’da bulunuyor. Daha önce de Brad Pitt- Angelina Jolie çifti İyon Denizi’nde Gea Sofia adlı ıssız bir ada satın almıştı.



TARTIŞILAN POZLAR

JOHNNY Depp’in (52) 16 yaşındaki kızı Lily-Rose, Chanel marka gözlük reklamında seksi pozlar verince tartışma konusu oldu. Depp, reşit olmayan kızına böyle bir reklamda oynamasına izin verdiği için eleştirildi. Lily-Rose’un annesi Vanessa Paradis (42) de 1991 yılında 18 yaşındayken Chanel’in parfüm reklamında...