21 / 05 / 2024

Jolly Tur cirosu ne kadar

Jolly Tur cirosu ne kadar

Jolly Tur geçen yılın ekim ayına göre cirosunu yüzde 34 artırdı. Başkan Mete Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 50 'sinin erken rezervasyondan geldiğinin altını çizdi...

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti kuruldu!

Goldsun Gıda İnş.Oto.Plas.Züc.Kim. El.Tek.Tar.Hay.Taa.Tur.Sa.İl.Me.Tı.Ma.Dış Ti.İh.İth.San.ve Tic.Ldt.Şti, 16 Mart'ta kuruldu.

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Artvin İnce Yapı İnşaat Tem.Hizm. Mobilya Dekorasyon Gıda MadenC.Tur. Taşımacılık San.ve Tic.Ltd.Şti. Arzu Yatci tarafından 10 bin TL sermaye ile 17 Şubat'ta Ümraniye'de kuruldu.

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Tek Elektrik Elektronik Mühendisliği Otomasyon Otomotiv Gıda İnş.Tur.İç ve Dış Tic.Ltd.Şti., Şahnur Han tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Ocak'ta Sancaktepe, E.Sultan Mahallesi'nde kuruldu.

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti. kuruldu!

Bileşke Teknik Yalıtım Çözümleri İnşaat Sanayi Müteahhitlik Otomotiv Gıda Tur.İç ve Dış Tic.Limited Şti., Mehmail Okumuş tarafından 200 bin TL sermaye ile 15 Ocak'ta Pendik, Yenişehir Mahallesi'nde kuruldu.

Kuştur Tatil Köyü işletmesi Kuştur Kuşadası Turizm'in!

Kuştur Kuşadası Turizm Endüstri A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Playformu'na yapılan yazılı açıklamaya göre, Kuştur Kuşadası Turizm Kuştur Tatil Köyü işletecek.

Özdilek'in 2014 cirosu 1 milyar 150 milyon TL!

Alışveriş merkezleri, ev tekstili üretimi, perakende mağazacılık, turizm - otelcilik, sivil havacılık, inşaat, tarım ve hayvancılık sektörlerinde faaliyet gösteren Özdilek, Özdilek Grup şirketlerinin 2014 yılı toplam cirosu 1 milyar 150 milyon TL'dir.

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merhaba Tur Turizm Organizasyon İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, İsmail Şafak Karakan tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Ekim'de Zeytinburnu, S.Nizam Mahallesi'nde kuruldu.

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. kuruldu!

Somart Yapı Proje Mimarlık Mühendislik İnşaat Malzemeleri Elektronik Ür.Tur.San.ve Tic.A.Ş. Mehmet Çicivioğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ümit Kavrar ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 15 Ekim'de Ataşehir'de kuruldu.

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Hazar Tur Turizm Ticaret ve Reklamcılık Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Fatma Nurgün Üçler Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim'de Şişli, Cumhuriyet Caddesi'nde açıldı.

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı!

BTSO İnşaat Konseyi, ikinci tur çalışmalarına başladı. İnşaat sektörünün tüm aktörlerinin yer aldığı konsey, öncelikli eylem planları arasında bulunan nitelikli eleman sorununa; BTSO tarafından hayata geçirilen MESYEB ile çözüm bulmayı hedefliyor.

Enka İnşaat'ın cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu!

Enka İnşaat'ın ikinci çeyrek bilançolarına göre cirosu 3 milyar 165 milyon TL oldu ve bu rakam geçen yıla göre yüzde 0,2'lik artışa işaret ediyor.

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmar Tur Turizm Otomotiv Enerji Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Halil İbrahim Temiz ve Murat Lafıbol ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 27 Ağustos'ta Bağcılar, Güneşli Mahallesi'nde kuruldu.

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi kuruldu!

İstya Turizm Ve Tur Ticareti Limited Şirketi Emrah Gülşan tarafından 20 bin TL sermaye ile 4 Ağustos 2015 tarihinde Beşiktaş'ta kuruldu.

Jolly Tur cirosu ne kadar Haberi

Jolly Tur cirosu ne kadar

Jolly Tur Yönetim Kurulu Başkanı Mete Vardar, erken rezervasyonun Jolly Tur operasyonlarında büyük etken olduğunu, 2014 yılı toplam cironun yüzde 50'sinin de bu yolla geldiğini ifade etti. Bu yıl bir yeniliğe daha imza atarak tüm departmanlarında aynı anda erken rezervasyon kampanyası başlatacaklarını dile getiren Vardar, kampanyada yüzde 50 indirimli satışların 17 Kasım'da başlayacağını kaydetti. Vardar, kampanyanın ilk döneminin bitiş tarihinin 8 Aralık olduğunu, Mayıs 2015'e kadar indirim oranlarının düşerek devam edeceğini söyledi. 


2015 HEDEFİ YÜZDE 25 BÜYÜME 

Vardar, "2014'te ciroda yüzde 36 büyüme hedefliyorduk. Fakat kurdaki hareketlilik nedeniyle yüzde 34'ü yakaladık. Turizm sektöründe genel olarak büyümelerin yüzde 20 civarında kaldığını bildiğimiz için bu büyük bir başarı" diye konuştu. 2015'te ise yüzde 25 büyüme hedeflediklerini aktaran Vardar, cirodaki büyümenin yüzde 60'ını da...